perjantai 17. lokakuuta 2014

Meiän talvivaatteet.

Käytiin tänään ostoksilla mun äidin ja lasten kanssa. Talvivaate varastoja tuli täydennettyä, J:ltä vielä puuttuu takin kaveriks toppahousut. Kamerasta loppu akku, joten mun ja J:n talvikengät jäi kuvaammatta mutta en jaksa oottaa että kamera latautuu, vaan näpyttelen tän nyt kun Pimu nukkuu...

Ensin mun takit:

Siistimmät kauppa/ravintola yms. takit;

Kaks vasemman puoleista takkia on sama. Ostettu Vilasta tänään. Oikeen puolimmainen ostettu New yorkeista viime vuonna.

Ulkoilutakkeina toimii kaks Everestin takkia. Nää on niin tyhmän näkösiä henkarissa roikkuessa, että oli pakko napsasta päälläkin kuvat.




Pimulta löytyy;


Jonathanin toppapuku, tänään ostettu (Takki 80cm ja housut 86cm). Molon ihana pinkki haalari (80cm). Kauppatakkina toimii kirpparilta löydetty h&m takki (74cm).
Kenkiä on kolmet, eilen löysin cittarin tarjouskorista 10 eurolla vasemman puoleiset violetit kengät. Niissä on ihana paksu karvavuori sisällä. Vikingin goret, ostettu kenkäkaupan loppuunmynnistä. Sitten ne Kuomat, mitkä jo esittelin aiemminkin kirppis ostoissa. Kaikki kokoo 22, mikä on vielä reilu mutta menee sitten villasukan kanssa.
Kauppakenkinä meillä on pinkit converset :)

Sitten J:


Siistimpänä takkina H&m villakangastakki (104cm). Icepeakin toppatakki (116cm), ostettu ideaparkista tasauspäiviltä. Viime vuotinen Molon haalari mahtuu vielä tänä vuonna (110cm).
Kengistä ei nyt tosiaan kuvia oo, mutta Vikingit coret ja loskarit (merkkiä en nyt muista) löytyypi, niillä olis tarkotus pärjätä talvi.

Kuinka monella on erikseen kauppatakit lapsille? Jos on, niin laitatteko aina kauppaan siistimmän vaatteet? Meillä noi kauppatakit on lähinnä ravintola- ja isompia ostosreisssuja varten. Ruokakauppaan harvemmin vaihdetaan mitään siistimpiä vaatteita, varsinkin sillon kun on menty suoraa ulkoiluista kauppaan.

8 kommenttia:

  1. Nyt ostin pojalle kauppatakin. Laitan sen yleensä jos mennään kylään ja ulkoilua tulee sen verran et kävellään etuovelta autolle ja toisin päin. Mutta jos tiedossa on enemmän ulkoilua niin sitten haalari. Meilläkin on pojalla Molon haalari ja toisena Lassietec, jotka kummatkin löysin aleista. :)

    Kivat talvikamppeet kaikilla teillä! Varmasti luulisi pärjäävän!

    VastaaPoista
  2. Silloin kun lapset oli pieniä, mulla oli "kauppavaatteet" erikseen. Kaksiosaiset kaupoille ja haalarit leikkeihin. Nyt kun lapset on jo isoja, niin eivät enää tarvitse erillidiä vaatteita :)

    VastaaPoista
  3. Mie olin ajatellut että pärjättäisiin ilman mitään takkeja tämä talvi, mutta käytäntö alkoi osoittaa muuta ja kävin ostamassa Ellulle kauppatakin haalarin kanssa. Jos mennään johonkin kävellen, on päällä haalari ja autoreissuilla markettiin ja sukulaisiin jne. sitten takki, ihan sen vuoksi että ei sula autoon, ei hienostelunäkökulmasta. :D

    VastaaPoista
  4. Meillä on ns. paremmat takit ravintoloihin ja ns. pidemmille ostospäiville, kuten teilläkin. Johonkin perusprismaan laitetaan kyllä ihan normaalit ulkovaatteet enkä jaksa välittää, vaikka joku likarantu tai kaksi jossain olisikin. Itseni puen yleensä farkkuihin ja ns. parempaan takkiin, mutta johtunee siitä, kun meillä sinne kauppaan pitää aina lähteä. Kun asuttiin taajamassa, jossa lähikauppaan ja marketteihin pääsi kävellen, en välttämättä vaihtanut verkkareita ja pihatakkia parempiin, kun oli aika lähteä kauppaan.

    Hyvin huomasin taas, että meidän likoilla on ilmeisen suuret jalat. Meidän kakkonen (4/13) käyttää samaa kokoa ulkovaatteissa kuin teidän Pimu, mutta kengissä menee koko 24/25 (villasukka ja kasvuvara 1,5-2cm). Äitiinsä on meidän tytöt tulleet. Mulla kengänkoko siro 40-41 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, musta taas tuntuu että Pimulla on hirveen pieni jalka (onhan se suht lyhytkin) joten ehkä teiän kakkosella ei oo kauhene iso jalka, vaan normaalin kokonen :D :)
      Mulla on kengästä riippuen 38-39, yleensä 39 joten en ihan minijalka oo minäkään :)

      Poista