torstai 30. heinäkuuta 2015

Viikon loma, yksin.

Me ollaan kaverin kanssa päätetty, että repästään ja lähdetään syyskuussa etelään. Ihan kaksin. Ilman paria kaksveetä, ja paria viisveetä. Viisveet on hyviä kavereita, aika sisaruksellisia sellasia ja sen huomaa välillä menostakin. meiän kaks vee on saavuttanut varmaankin uhmaiän huipun (toivottavasati ainakin, ettei enää tästä pahene) ja raivarit saattaa alkaa mistä vaan Korjaat tuolia kun neitiä on syömässä ->show on valmis eikä varmasti syö enää. Rankkaa olla uhmis. Viis vuotiaiden kanssa allaselämä olis ihan erilaista, riittäis että ite istuskelis altaan reunalla. Kaks vuotiaan kanssa taas vieressä saa olla kokoajan. Itse matkustaminenkin olis aika eri asia jos pelkkä J olis mukana, kun Pimu.

Mutta jokatapauksessa, me siis lähdemme kaksin. Tää vaihtoehto ei oo tosissaan aiemmin edes pyöriny mielessä, ainoostaan joskus heitetty ilmoille että olis hieno lähtee. Nyt oon kyllä niin tyytyväinen ja innoissani päätöksestä, ainoo mikä vielä jarruttaa on koulun ja työkkärin lupa (työkkäristä pitää myös saada lupa kun koulutus on alkanut sen kautta) mutta toivon että lupa heltiää :) Ikävä varmasti tulee lapsia, mutta sitten pitää vaan koittaa miettiä, että tää on lähivuosian luultavasti ainutlaatunen tilaisuus.

Aijon maata paljon auringossa, syödä hyvin, shoppailla, katsella maisemia, nukkua kunnolla, tehdä kaikkee mitä huvittaa ja olla tekemättä kaikkee mikä ei huvita. Nauttia rauhasta ja hiljasuudesta, olla vastuussa vaan itsestä.

Kohteeks valikoitu Kreikka ja sieltä Kos. Onko joku käynyt? Tällä hetkellä meillä on kai hotelli päätettynä, se olikin vaikeeta kun hyviä vaihtoehtoja oli monia, kaikissa omat hyvät puolensa.
All inclusive oli meille ehdoton.




Kuvat finnmatkojen sivuilta.

Kerroinko jo, että ootan innolla?! ;)

10 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä hyvältä, ei ihme että olet innoissasi. :)
    Lommakin varmasti tuntuu lomalta kun lapset jäävät kotiin. Ja onhan se ihanaa välillä keskittyä vain itseensä. :D Jaksaa sitten arkea taas paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on se varmasti erilaista lomailua, kun viime kesän kreikan reissu lasten kanssa.
      En olis kyllä kuukausi takaperin uskonu että pystyn tälläseen päätökseen :D

      Poista
  2. Tekee varmasti kutaa loma ilman muksuja. :) Nauti!!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että pääset rauhassa nauttimaan omasta ajasta kaverisi kanssa.
    Kos:lla olen ollut kerran. Aivan ihana paikka, tosin silloin ei vielä ollut ihan niin bilesaaren maineessa kuin nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vaikka varmasti koti ikävä iskeekin :)

      Mä lueskelin googlesta matkakokemuksia, niin ilmeisesti ei enää oo niin bilesaari :D tai monessa oli kirjotettu että bilesaaren maine alkaa olla jo taakse jäänyttä, noh sittenh'n sen näkee :))

      Poista
  4. Voi, että on ihanan näköistä!! <3

    VastaaPoista