maanantai 25. elokuuta 2014

Välikausi

Pari viikkoo sitten aattelin, että välikausivaate kelit on vielä kaukana enkä viitsi tehdä vielä hetkeen postaustakaan niitä. Tällä hetkellä kun ulos kattoo, ei ne kelit niin kovin kaukana taida ollakkaan. Vettä sataa kun saavista kaatamalla.

 Reiman outletista löyty viime vuonna haaveilemani haalari.
(Kirjottelin tän viime viikolla, nyt haalari jo päässy päälle ja ekalla kertaa siitä irtos vetoketjusta tuo lenkki irti. Eipä se ulkonäöllisesti mitään haittane, mutta tukehtumisvaarahan siinä on... Pistin palautetta ja sainkin 10e arvosen lahjakortin reimalle)

Viime kevään takit ja housut mahtuu vielä. Vas.puoleinen takki Kappahl, raitatakki sekä housut Po.pin.

Vähän lämpösemmille ja kuivemmille keleille löytyy verkkapukuja sekä yks jumpsuit.


Sitten J:n vaatteet, joita on ehkä hieman ylimääräsiäkin. Kauhukseni huomasin myös, että kesäkelit tuli meille ilmeisesti niin yllättäen että vk-vaatteita ei olla edes pesty sen jälkeen. Nyt ne pyörii koneessa, mutta kuvissa näkyy siis likasia polvia.

Molon haalari, ostettu edellis syksynä ja mahtuu vielä hyvin.

Everestin (likaset) takki ja housut. Nää on mun mielestä ihan mahtavia, niin aikuisilla kuin lapsillakin. Toissa keväänä ostin ekan kerran, J istu vaikka kuinka kauan vesilätäkössä ja leikki eikä menny mitään läpi!

Toinenkin Everestin takki (nyt alesta ostettu) ja Po.pin housut

Molon rain jacket sekä Everestin wind block takki (alesta tämäkin)

Po.pin takki, lähinnä kauppatakki/muille ei ulkoleikki reissuissuille.

Kengät puuttuu vielä molemmilta, kumpparit jo gore-texit. Varmaan hanskoja ja pipoja tarvii kans kattella lisää...

17 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä ulkovaatteita teillä ! Meiltä löytyy myös tuo molon haalari :) Kivoja nuo Everestin takit, enpä ole ennen nähnytkään !! :D Pitääkin alkaa tutustumaan merkkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Stadiumilla myydään Everestiä, en tiedä myydäänkö muuallakin mutta en oo koskaan nähnty.

      Toi molon haalari on kyllä ihan mun suosikki, tosin pakko myöntää että nyt oon jo vähän kyllästyny siihen :p ennenkun ostin sen, niin se oli mulla sellanen pakko saada- haalari :D

      Poista
  2. Hyvännäköisiä ja samalla käytännöllisiä vaatteita sun lapsilla. Mä ite tykkään kanssa noista Everestin vaatteista, ovat kivan näköisiä, suht edullisia ja kuivuvat nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kyllä kivoja noi Everestit :) Itelleni haaveilen syksyks uutta takkia siltä, mutta saa nähä tuleeko ostettua.

      Poista
  3. Hei, mistä tuo valkoinen raidallinen vk-takki? Myös tuo lime-lila vk-haalari on kliva. Pitääkin kurkkia reimalta asuja. Meillä siis hakusessa isommalle takki ja haluaisin niin kovin löytää jotain yhtä värikästä kuin mitä löysin kuopukselle kirpparilta (paljon eri värejä, muttei tommosta sateenkaaritakkia). Tarvitsisin myös kuopukselle esim. vihreät vk-housut. Mutta löydäpä nyt sitten sopivat ja riittävän edullisesti. Tarttis varmaan tehdä itse, mutta sen verran untuvikko olen, että pitänee joltain fiksummalta kysyä mitä kangasta niissä käytetään, jotta osaan googletella sopivaa kuosia :D

    (Haluan samalla eroon noista meidän rumista vk-kamppeista, jotka on saatu tai ostettu todella edullisesti. Tai siis, eivät ole mun makuun.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Polarn o. pyretiltä :)

      Mä tykkään kanssa kovin värikkäistä vaatteista, kaupassa kattelin että Villervallalla on kans ihania värikkäitä kuoseja, hintaa en kyllä katsonu että kuinka mahtaa olla kalliita.

      OI kun osaiskin tehdä ite, mä en oo ikinä ommellu noille yhen yhtäkään vaatetta :/

      Poista
  4. Ihanan värikkäitä vaatteita, tykkään! :)

    VastaaPoista
  5. Oi, kivoja vaatteita, erityisesti nuo Molon raitailoittelut! :)

    VastaaPoista
  6. Nyt liittyy mun omaan postausaiheeseen mut pakko kysyy :) Kävittekö sillon 3D:ssä elokuvissa ja sopiiko ne lasit niin pieneen päähän? :D

    Ps. Toi tollanen baseball jacet on siisti :D Itelki sellanen ni haluisin Jasperillekki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei käyty 3D:ssä, just ton takia kun en tienny miten ne lasit pysyis J:n päässä, tai tykkäiskö se edes pitää niitä :)

      Poista