lauantai 11. lokakuuta 2014

Äidin uudet housut

Mun mielestä sopivan kokoset farkkujen ostaminen on vaikeeta. Otan helposti liian ison koon, sellasen mikä tuntuu liikkeessä just hyvältä, mutta kotona huomaakin hetken päästä että housut lörpsähtää päällä. Pienemmässä koossa taas tuntuu, että mahamakkarat ja jenkkakahvat puristuu liian ikävästi näkyville.

Viime viikolla löysin Vero modasta aivan mahtavat housut! Etin kunnon farkkua, sellasta paksua kangasta, mutta päädyinkin sitten toisiin. Onneks päädyin, nimittäin nää on aivan ihanat jalassa! Materiaali on suht ohkasta ja venyvää kangasta, mikä varmaan vaikuttaakin paljon siihen, että housut on niin hyvät jalassa.. En tiedä kutsutaanko näitäkin farkuiks, vai mikä olis oikee nimitys.
Niin paljon ihastuin näihin housuihin, että kävin tänään hakemassa toisetkin, mutta mustana.


Nää on kyllä ihan pilleimmistä pilleimmät, jos tykkää enemmän suoralahkeisista mitkä ei ihan myötäile pohkeita, niin ei varmaankaan tykkäis näitä pitää.

Edestä päin otettu kuva ei ihan oikeutta tee näille housuille. Kaks ekaa kuvaa samoista housuista, ulkona otetussa väri sellanen mikä oikeesti onkin. Kaks oikeeta kuvaa mustista.

Hintaa näillä tais olla 39e, joten ei ollu pahan hintaset. (ainakaan verrattuna siihen, kun joskus aikoinaan vero modan yhdet tietyn malliset takatasku housut oli in ja ne makso 79e)

12 kommenttia:

  1. Mä löysin vastaavaa kangasta "farkut" Seppälän alesta kesällä. On kyllä niin mukavat jalassa, melkein sama kun ois legginsit. Hyvännäköiset farkut ★

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, nää tuntuu kyllä aika samoilta kun jos leggarit olis jalassa. Ihanan tuntuset :)

      Poista
  2. Tosi mageet housut..ai että, munki pitäis niin päivittää housuvarastoja :)

    VastaaPoista
  3. Miekin vihaan housujen ostamista! Jos löydän muuten istuvat pöksyt niin sitten niitä saa käytössä kuitenkin olla nostelemassa.

    Kiitos pöksyvinkistä, voisikin käydä sovittamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo sepä se! housujen ostaminen on vaikeeta...

      Käy ihmeessä kokeilemassa :)

      Poista
  4. Tuollaisia hyvin istuvia, kapea lahkeisia ja pehmeää matskua olevia mustia housuja olen minäkin etsiskellyt. Kiitos vinkistä! :) Täytyy ehdottomasti käydä kokeilemassa.

    VastaaPoista
  5. Farkkujen ostaminen on se vaikein..ja itellä ihan sama vika, että yleensä tulee ostettua liian isot. Sitten hetken päästä harmittaa :/ Mutta kun on niin vaikea ottaa niitä pienenkään tuntuisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, jotenkin aattelee että kyllä nää isommat on vaan paremmat ja sitten myöhemmin huomaa että eipä vaan ollukkaan...

      Poista