keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kirppistelyä

Tänne aukes vähän aika sitten uus kirpputori, nyt niitä löytyykin tästä kylästä kolme.
Eilen hydöynnettiin J:n kanssa isimiehen saikkupäivää ja lähettiin keskenämme, Pimun ollessa päikkäreillä, kiertään kirppikset läpi.
Mä en oo ennen hoksannu, että niissä voi maksaa myös kortilla! Joskus on jääny ostokset tekemättä, kun en oo jaksanu kävellä automaatille enkä tätä kortilla maksua oo jostain syystä hokassu.

Sunnuntaina kun kävin J:n kanssa kaksin kaupassa, huomasin että pikku ihminen nautti siitäkin paljon. Yleensä käydään koko konkkaronkka kaupassa, Pimu ei jaksais kauaa istua kärryissä joten kauppareissut on yleensä - heitetään tarvittavat asiat äkkiä kärryyn ja kassalle. Oli itellekkin niin erilainen fiilis olla kaupassa vaan J:n kanssa, joka oli apuna ja halus laittaa ite tavaroita kärryihinsä. Niin ihana pieni apuri oli <3

Muutamia juttuja tarttu kirppikseltä mukaan, vaatteita vaan Pimulle. Kauheen huonosti on J:n kokosien hyvä kuntosia vaatteita.


Talveks kuomat, hintaa 4 e. Jotain likaahan niissä näkyy, mutta muuten loistavassa kunnossa. Housuja 1,50/kpl, huomatkaa koko ero! Vas. puoleiset Zaran 86cm ja oik.puoleiset name it 86cm.
Huppari, neule ja fleecehaalari vkhaalarin alle.
Muumi kurkistuskirja ja J:lle lautapeli.

Löysin myös J:lle nalle puh kirjan, mikä on vähän niinkun vauvakirja mutta ei kuitenkaan. Siinä on tehtäviä, missä kerrotaan itsestä. Ehkä lapsikirja olis oikee nimitys? :D Eilen illalla sitä vähän jo tehtiin J:n kanssa, harmi kun en oo ennen tollaseen missään törmänny että sais Pimullekkin, sitten kun oli isompi ja osais kunnolla vastailla kysymyksiin niin sais täytellä sillekkin.


14 kommenttia:

  1. Oho, onpas siinä housuilla tosiaan koko eroa.
    Kivoja löytöjä oot tehnyt. :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä olet tehnyt. : Tuollasta lautapeliä en olekkaan ennen nähnyt. Vaikuttaa hauskalta peliltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikutti kivalta, kun seurasin vierestä miehen ja J:n pelailuja. kunhan ensin hoksattiin miten peliä pelataan :) :D

      Poista
  3. Ei uskois, että housut on molemmat samaa kokoa.. :D

    VastaaPoista
  4. Pakkohan noiden toisten huosujen olla caprit tai jotain, ei voi heittää noin pahasti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulisin ettei oo. Pimulle oli joskus 62 senttisenä samanlaisen name itin leggarit ja hintalapussa noissa ainakin luki että leggarit.
      Mutta oli sit mitkä oli, niin on onneks sopivan mittaset, noi keltaset on tietty viä isot mutta menee sit joskus kun menee :D

      Poista
  5. Oisko nuo toiset caprit? :) Tuli siis vain mieleen.

    VastaaPoista
  6. Ootpas tehnyt hyviä löytöjä! Mä tein tänään myös kirpparikierroksen ja löysinkin kaikkea muuta, kuin mitä alunperin etsin :D Ihana tuo Nalle Puh kirja, johon saa täytettyä lapsen osaamia taitoja ym. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo Nalle Puh -kirja!

    Voisikohan noissa isommissa housuissa olla kokolappu väärinpäin, kuulemma välillä 86 ja 98 pyörähtelevät ympäri tehtailla? Pääasia että kasvunvaraa on. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sehän vois kyllä olla, joskus J:n ulkohousuissakin oli 86cm kokolappu vaikka ne oli oikeesti 98cm :D

      Poista