maanantai 20. lokakuuta 2014

Helpot juhlakampaukset.

Mä muistin eilen mun harjotuspään olemassa olon ja teki mieli vääntää pari kampausta kun Pimu veteli päiväunia.

Näissä ei aikaa juurikaan menny, eikä oo tehty viimesen päälle. Lakkaa en käyttäny yhtään, pohjatöitä en sen kummosempia tehny enkä edes pessy päätä vaikka edellinen kampaus oli vuosia ollu raukkaparan päässä :D Kuvia oli vaikee ottaa samalla kun teki, joten kunnon vaihe-vaiheelta kuvia en saanu tehtyä. 
Niin ja älkää välittäkö karmeista kollaaseista! :D


Ensin jätin hiusrajoille hiuksia ja pistin ne nipsuilla kiinni. Sen jälkeen kunnon tupeeraukset hiuksiin, jos tän kampauksen olisin tehny oikeelle ihmiselle vaikka juhliin, niin kevyttä lakkaa pieni suihkasu jokaisen tupeeraus osion jälkeen. Sen jälkeen harjalla silotus ja kiinnitys toiselle puolelle. Hiukset pysyy hyvin kun pinnit pistää tolla tavalla ristikkäin,miten ne on ensimmäisessä kuvassa.

Sen jälkeen peitin pinnejä ja kieputtelin hiuksia niitten päälle (saa helpommin laitettua, jos hiuksia on kihartanut)

Kolmannessa kuvassa näkyy, ei niin kauniit yksityiskohdat. Ne lähinnä esimerkkinä siitä, että kun hiusrajoja jättää auki, niin niistä hiuksista saa kieputettua/letitettyä (tai mitä vaan keksii) yksityiskohtia kampaukseen.

Neljännessä kuvassa oon kihartanu loput auki olevat hiukset. Osaa kiepsuttelin myös kiinni ja osa jäi auki. Etuhiukset pistin pinneillä taaksepäin kiinni.

Viimeset kuvat valmiista kampauksesta sivulta ja etuviistosta. Taas kerran, jos kampaus olis ollu juhliin tai muuhun, niin lakkaa olisin suihkinu, sekä tasotellu harjalla tarkasti tupeeraukset piiloon.




Tää toinen kampaus on tehty edellisen pohjilla, eli sama pohja kun tossa aiemman kampauksen ykköskuvassa. Purin edellisen kampauksen siihen saakka, joten ne kiharat oli edellis kampauksesta jäljellä.

En tiedä osaanko selittää ykköskuvaa mitenkään että sitä voisi ymmärtää, kuva olis ollu paras vaan vähän vaikee olis ollu ottaa.
Hiukset on siispä oikeella puolella, keskeltä kiinni pinneillä. Tupeeraukset tasotetaan myös oikeelta puolelta harjalla siistin näköseks. Vasen käsi suunnilleen pinnien kohdalle, hiukset kiepsautetaan käden "ympärille" niin että hiukset/latvat on vasemmalle päin. Silota harjalla. (mitä en ite tehny kuten kuvasta näkee) Nutturan suuruuteen ja muotoon voi tässä vaiheessa vaikuttaa helposti. Hiukset laitetaan kiinni pinneillä, kuvan osottamalla tavalla.

Kakkos ja kolmos kuvat on edestä päin, hiuksia jätin eteen vapaaksi. Niitä kiinnittelin osio osiolta eteen pinneillä. Pinnit pystysuunnassa kiinni. Sen jälkeen kihartelin taas hiemanlisää vapaana olevia hiuksia.

Osasta hiuksia kieputtelin punoksia ja laitoin niitä kiinni. Osaa kiepautin löyhästi kiinni.

Äh, en tiedä tajusikohan näistä ohjeista kukaan yhtään mitään, mutta nopeet ja "helpot" kampaukset nää on, ainakin tehdä jollekkin toiselle kun itselle :D


6 kommenttia: