sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Inhokki merkit.

Vähän aika sitten tuli kirjoteltua lempi merkkivaatteesta. Nyt ois sitten vuorossa inhokki merkit.
Tai ei oikeestaan koko merkki, vaan sisävaatteiden kuosi.
En oo ikinä, ikinä, ikinä lämmenny Molon enkä Mini Rodinin sisävaatteille.

Mini Rodinista mulla ei oo mitään kokemusta, en oo ikinä edes hypistelly sen vaatteita, en tiedä miltä ne tuntuu tai muutakaan. Muttakun ne ei vaan iske, niin ei oo tullu hypisteltyä. Ulkovaatteista oon nähny joskus ihan kivoja takkeja, mutta hinta niissä on niin korkee että en halua maksaa. Tää merkki on sellanen, mistä ihan oikeesti miten nyt taas kuvia ettiessäni, että miten kukaan voi tykätä näistä?! :D Joo onneks kaikilla on erilainen maku ja suosittu merkkihän se on, että ilmeisesti moni noista - omasta mielestäni niin oudoista ja karseista - kuoseista tykkää.




(kuvat netistä otettuja)

Järkyimmäks näistä nousee mulla ylimmästä kuvasta vasemmalla oleva t-paita, oikeella oleva mekko sekä samaa kuosia jatkava alemman kuvan oikean puoleinen t-paita. Ihan oikeesti, noi kuvat noissa vaatteissa? Lapselle söpöjä?? Mielestäni ne ei olis aikuisenkaan päällä hienoja.
En tykkää siitäkään kun jotain kuvaa on roiskittu vaate täyeen sinne tänne ja tonne.

No sitten toi keltanen toppi. Siinä ei voi kuvien vilinästä valittaa, enkä siinä muuta ihmettelyn aihetta keksikkään, muutan hinta. Siis ihan oikeesti, ostan itekkin merkkivaatteita jotka maksaa enemmän kun halpis ketjujen vaatteet, mutta jumalauta miks ihmiset maksaa pienestä kankaanpalasta 21,70e?? Tai tuosta pienestä merkistä alakulmassa ihmiset taitaa sen verran maksaa.
Tälläsissä vaatekappaleissa en ikinä maksais nois paljoa merkin takia, h&m ostettu viiden euron hihaton kestää kyllä koko kesän, mikä käyttöaika meillä sille olis.

Sitten Molo kids (jonka ulkovaatteita kyllä rakastan ja muutamaa perus värikästä raitavaatetta)




Ehkä näissäkin hyvin pitkälti se sekasuus. Vaatekappaleet ängetty täyteen jotain kuvioo/kuvaa, silmissä vilisee kun kattoo. Ei iske sitten yhtään. Jotenkin noi kuosit ei mun silmiin sovi lapselle, tykkäisin enemmän sellasista lapsekkaammista kuvioista. Saa olla eläimiä ja kukkia, mutta ei ton näkösiä. Nää vaatteet vaan on sellasia, että en ostais ikinä omille lapsille, enkä pitäis omien lasten päällä. Osa on liian sen näkösiä että valokuvasta teettetty vaate. En halua pukee lastani esim. peuran näköseks, se on lapsi eikä peura.

Löytyykö teistä lukijoista näitten merkkien tykkääjiä tai "vihaajia"? Mitä inhokkimerkkejä tai kuoseja teiltä löytyy, mitä ette ostais lapsillenne?

15 kommenttia:

  1. Muhun ei myöskään noi kuosit oikein iske. Ennemmin mäkin sitten käyn ostamassa ihan lindexiltä vaatteet. :D mutta kova hypetyshän varsinkin mini rodinin vaatteista on eli jotkut ainakin tykkäävät! Oon noiden kirpullakin facessa ja kerran jossain huutiksessa jonkin bodyn jossa oli vielä reikä, hinta nousi 60 euroon! Huh huh sanon minä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, siinä tarvii kyllä todella tykätä jostain kuosista, että on valmiks maksaan 60e bodystä ja vielä reikäsestä :DD

      Poista
  2. No ei nuo kuosit kyllä kauniita ole. Karseeta tästä tekee sen, että yhdistetään kahta eri kuosia keskenään.

    VastaaPoista
  3. Hihi, mä hihittelen täällä hieman päiväväsyneenä tälle postaukselle. Mun täytyy tunnustaa, että tiedän tosi huonosti lastenvaatemerkkejä enkä ole koskaan näidenkään merkkien vaatetarjontaan tutustunut. Kollaasien perusteella en taida tutustua tulevaisuudessakaan. :D Keltainen toppi on kiva, mutta muita vaatteita en ostaisi tytöillemme. Tosin alemman kollaasin oikeassa alareunassa oleva paita tavallaan vähän houkuttelisi. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten hyvin tuossa paidassa taapero sulautuu metsään. :>

    Jos joku vaatteista pitäisi valita, niin mä ehkä saattaisin jopa valita peurabodyn. Eikö olisi aika ihanaa, että olisi oma pikku-Bambi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, eihän sitä tiedä jos susta muovautuukin kohta innokas mini rodini ostaja? ;D Bambista se alkaaa....... ;))

      Poista
  4. No joo kyllä! Aika järkyttäviä ovat nuo ylimmän kuvakollaasin vaatteiden kuosit. Etenkin tuo merimies t-paita. Alemmassa kuvakollaasissa on kyl semmosiakin kuoseja joista tykkään. Kuten tuo ilves. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva että löyty jotain silmää miellyttävää sulle :)

      Poista
    2. Tuo metsäkuosi on myös kiva, kun se on vihreä. :)

      Poista
  5. Mini rodinilla on kyllä paljo kamalia kuoseja, mutta itse olen pariin niistä tykästynyt. Meiltä löytyy siis vain kirahvi t-paita jossa niitä kirahveja on jokapuolella ! Kaksi muuta paitaa on sellaisia missä on vain yksi kuva. Ulkovaatteet Mini rodinilta on ihania ! :)
    Molon ulkovaatteet on myös kivoja, mutta mitkään sisävaatteet ei sytytä yhtään ! Meillä on vain yhdet Molon täysvihreät housut. Rainbow-haalari löytyy myös ja se on kivan värikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tietty mä en oo nähny läheskään kaikki niitten kuoseja, että en tiedä olisko niillä joku mikä muhunkin iskis. mutta ainakaan mun näkemistä ei oo sytyttäny.. :D

      Meillä on kans molon rainbow haalari J:llä :)

      Poista
  6. En tykkää minäkään. Molon ulkovaatteet on yes

    VastaaPoista
  7. Ite katoin tossa merenneitopaidassa että sillähän näkyy melkeen tissit, siis lastenvaatteessa :D gaaad.

    VastaaPoista