torstai 27. helmikuuta 2014

Ulkovaatteet vaihtoon.

Joskus täällä esittelin jo Pimulle hankitun Molon haalarin kevääks. Erittäin suurella haikeudella se lähti uuteen kotiin. Ne on kapeille lapsille, meiän Pimusta ei kapeeta saa millään ja haalari oli ihan liian kittana ainakin mun makuun. Kerran istu se päällä vaunuissa mutta ei muuta.

Olishan ne nyt ollu super söpöt J:n kanssa samanlaisissa haalareissa. :')

No tänään oli ihmeelinen päivä.
Menin cittariin. Ensinnäkin me suositaan S-markettia (paljon paremmat bonukset saadaan) mutta menin nyt kuitenki cittariin. Tää vakio, lähtee ostaan maitoo, margariiniä ja juustoo. Hups, kassalla ruutuun kilahtaa numerot 79 €, oho.
En olis ikinä uskonu ostavani ulkovaatteita cittarista. Voin kyllä vakuuttaa että J:lle en vieläkään ostais, sille tarvii saada kunnon laatua. En myöskään olis uskonu ostavani Lassieta, mutta ale rekissä roikku puoleen hintaan Lassien vk haalari joten se lähti mukaan. Tämä myös 80cm ja toisin kun Molo niin Lassie olikin ihan hirveen reilu. Oikein itteeni naurattaa kun mietin että Molon haalari vaihtu Lassieen wtf?? :D
No joo, se tosiaan makso vaan 25e ja vaikka odotukset ei muuten korkeella ookkaan niin oletan  että se kevään kestää.
Sitten taas näin myöhemmin en ymmärrä järjenjuoksuani ton piponkaan suhteen. Söpö pipo joo, mutta minkäköhän vaatteen kanssa ajattelin sen sopivan? No okei, en oo niin tarkka ettenkö vois sitä Pimulla käyttää tonkin haalarin kanssa mutta kyllä mä nyt olisin mieluiten ettiny tohon haalarin sopivan pipon.

Takki housut settinä palvelee Po.pin takki sekä housut.

J:n takki+housut setti tulikin just pari päivää sitten esiteltyä ja sille on vielä syksyn haalari, eli Molon rainbow sopia :)

9 kommenttia:

  1. meki ostettii lassien haalari ja sit on reimanki. ja toi on söpö haalari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisin lähteny täys hintasena haalaria ostaan niin en varmaan olis ton kuosista ja noin vaaleeta ottanu, mutta toisaalta nyt kun periaate on pärjätä sillä vaan kevään eikä enää syksyä niin mulle tuli jo vähän hälläväliä fiilis :) :D

      Poista
  2. Hih, mun pojilla oli lassien toppapuvut koko talven ja isomman oli viel käytettynä ostettu eikä oo kuluman kulumaa. Kyllä halpakin voi kestää, jälleenmyyntiarvo niissä ei vaan oo kovin hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiva kuulla jos on kestäviä :) eniten mua ehkä mietityttää kuinka toi mahtaa pitää vettä.

      Poista
  3. Tuo on nätti tuo Molon Rainbow! Oletko siis ollut laatuun tyytyväinen? Meillä Ellu on hoikkeliini ja vähän olen miettinyt Moloa viimeistään ensi vuoden kevääksi kun tyttö liikuu enemmän, moni kun on sanonut niiden olevan kapeammille lapsille sopivia. Hinta vaan hiukan hirvittää, mutta onneksi on kirppiksiä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon tykänny laadun puolesta kyllä tosi paljon :) kiva tulla sisälle kun J on loskakeleillä istuskellu maassa/lätäkössä leikkiessään ja haalari näyttää ihan märältä mutta sisävaatteet on ihan kuivat :) J:kään ei oo ikinä miinus käyrällä kasvanu, taitaa nolla käyrällä mennä että sille noi on ollu ihan sopivia malliltaakin. Pimu on oma tapauksensa sitten ;D

      Hinta on kyllä hirvittävä, mutta tosiaan kirppiksiltä löytää välillä hyvään hintaan ja onneks jälleenmyynti hinta on yleensä myös itelle hyvä :)

      Poista
    2. Kiva kuulla! Kyllä ulkotamineiden pitää vähän lätäkössä lotraamista kestääkin. ;)

      Poista
  4. Minä oon ajatellut pojalle Molon haalaria juuri siksi, kun olen kuullut niiden olevan kapeita, ja meidän poika nyt on aika hoikka. Molon talvihaalarin ostinkin jo seuraavalle talvelle, mutta myös Lassien, kun sattui löytymään 20 eurolla! Hyviä alennuksia on nyt ollut. Mutta hieno on tuo teidän uusi vk-haalari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sitten varmaan sopivan mallinen teiän pojalle :) mun mielestä nää vaatteet viä kapeempaa kun toppa, mutta tuskinpa siltikään liian leveetä on :)

      Poista