maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hynynen, pilkkimistä ja 10kk neuvola.

Lauantai-Hynynen

Me ollaan oltu kavereitten kanssa harmistuneita kun Kotiteollisuutta ei oo lähiaikoina luvattu tänne meiän kylään esiintyyn. Sitten huomattiinkin että Hynynen on kyllä tulossa, jonkun toisen  hepun kanssa vetään Kotiteollisuuden biisejä, Jihaa :)
Niimpä me juotiin (minä kyllä vaan 3 siideriä) ja tehtiin avokado-kanasalaattia yhen kaverin luona, siitä suunnattiin kuppilaan Hynystä kattoon :)
Hiukset pistin hyvin yksinkertasesti.


Onko muita Kotiteollisuudesta tykkääviä?
Akustinen keikka ei nyt kyllä niin paljoo muhun iskeny, mutta kelpas sekin :)

Sunnuntai-pilkkiminen

Sunnuntaina sitten suunnattiin pilkille. J sai joululahjaks pilkin eikä ollu sitä päässy viä kertaakaan käyttään. Jää oli viä n.20cm paksusta mutta ihan rannassa oltiin silti, mua pelotti :D Kalaakin tuli onneks muutama niin pysy herran into päällä pilkkimiseen. Grillattiin myös makkaraa ja syötiin muuta evästä.
Ulkoilma kyllä pistää väsyttään, Pimu nukahti mummonsa syliin vaikkei edes päikkäriaika ollukkaan. Kotona mä nukuin parin tunnin päikkärit ja riensin jumppaan, lapsetkin nukku hyvät unet kotona.




 Maanantai-10kk neuvola
...ja vähän muuta.
Me ollaan sairasteltu joten parilta viikolta on jääny kaikki normi menot pois. Tänää kuitenkin suunnattiin heti liikuntahallille temppuradalle ja sieltä perhekahvilaan.

Sieltä sitten neuvolaan.

Neuvolakorttiin kirjotti "Tomera, ihana neiti. Syö ja nukkuu mukavasti. Sairasteluja talvella paljon. Konttaa, istuu, nousee tukea vasten seisomaan".

Mitat (suluissa 8kk)
10kg (9,4kg)
70,8cm (68.7cm)

Eli lyhyt ja plus käyrillä painon suhteen menee meiän Pimu vieläkin <3

2 kommenttia: