keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Hiuspehko

Nyt kun pääsin taas blogin makuun niintulee sarjapostauksia :D no ei vaan, en mä tänää enää tän jälkeen rustaile mitään :)

Aiheena on siispä hiukset ja aineet mitä käytän hiuksiini.
Mulla on luonnostaa (rasittavan) taipusat hiukset. Koska ne on taipusat, latvat ja alaosan hiukset näyttää varsin pörrösiltä ilman suoristusrautaa. Suoristusrautaa en jaksa joka päiväsesti käyttää, suht usein arkisin hiukset onkin kiinni söherö nutturalla/pipo päässä kun  lähen johonkin, tai sitten illalla laitan nutturan suihkun jälkeen ja seuraavana aamuna on kunnon kiharat.
Nyt on ollu suht pitkään värinä ruskee jossa vaaleita raitoja.





Mä suosin kampaamo tuotteita. Mun mielestä on aivan selkee ero marketti tuotteissa ja kunnon tuotteissa, varsikin hoitoaineissa ja viimeistelytuotteissa.

Shampoot mistä tykkään on Tigi ja Bonacure.
Tällä hetkellä löytyy nää. Oranssi puteli on kiharoille/taipusille hiuksille suoristamaan niitä ja on kyllä pakko sanoo että eroo en oo huomannu. Hoitavuus tasosta tykkään, mutta ei nää hiukset sen suoremmat oo.

Hoitoainetta mulla menee aina paljon enempi, niimpä nytkin viimenen tigin purkki vetelee jo ihan viimesiään vaikka shampoita on rutkasti jäljellä.
Valkonen purkki on Dermosilin tehohoito, mikä päässä voi mennä saunaan istuskeleen jotta vaikutus on parempi. Sitten on cutrininin ruskeille hiuksille tarkotettu ja viimesenä bonacuren hiuksiin jätettävä hoitoaine mitä käytän aina tavallisen hoitoaineen lisäks.

Sitten muotoilutuotteet.


Raudan alle käytän osiksen suoritusrauta suihketta.Sillon kun laitan enempi hiuksiani käytän tupeerauksen alle osiksen hiuspuuteria, mahtava tuote!

 Lakkoina on osis sekä silhouette, toi silhouette on ihan mun kestosuosikki!

Joskus ostin kokeeks kaupasta hiuksiin jätettävää hoitosuihketta ja jotain rakennekorjaavia kiiltotippoja. Hyh hyi, ihan kamalia molemmat!! Hiuksiin jätettävää hoitoainetta sais suihkia hiuksiin puoli purkkia että tosta olis mitään apua ja tosi voimakas haju. Kiiltotipoista en huomannu mitään apua.



Suoristusrauta hankinta listalla, pitäis hommata uus kun toi alkaa jo olla hieman aikansa elänyt..

Minkälaisia tuotteita muut käyttää? onko jotain suosikkeja vai millon mitäkin? suositteko kampaamo vai markettituotteia?

4 kommenttia:

  1. Mulla ei välttämättä ole mitään tiettyä suosikkituotetta, mutta kampaamotuotteita käytän. Ovat selvästi parempia. Ainoastaan tuo Silhouetten hiuslakka on takuutuote jota en vaihda! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai sä kanssa tykkäät siitä, se on kyllä ihan ehdottoman parasta lakkaa mun mielestä :)

      Poista
  2. Tigin tuotteet on ihania!! Just kärsin kauheesta hiustenlähdöstä ja oonki panikointipostauksia kirjottanu omaan blogiin KÄÄK!! Mutta uusi lukija ilmottautuu =)))) Kiva blogi!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Niin on joo :) tykkään kaiken muunlisäks kun ne on isoissa pulloissa, ettei tarvi jatkuvasti olla ostamassa uusia,.

    Kiva, käynkin kohta vierailulla sun blogissa :)

    VastaaPoista