tiistai 7. tammikuuta 2014

Arki alko taas.

Jospa nyt taas kerkeis keskittyyn enemmän blogiinkin, kun  on joulu häslingit ohi ja arki alkanu. Mies piti pekkasia välipäivinä, nyt okin taas outoo olla yksinään muksujen kanssa.
Eiköhän se tästä, tällä viikolla normalisoituu muutenki arki kun J:n kerho jatkuu ja muutkin meiän "harrasteet". Tänään ohjelmassa on avoin päiväkoti.

Nyt on rauhallinen hetki kirjotella kun Pimu nukkuu vielä, se jotain pölötti kyllä seiskan aikaan (aamulla siis) mutta mä aattelin etten varmasti nouse niin aikasin ja sinne se hiljenty joten kaippa nukahti. Isoveli kipitteli puol kasi meiän huoneeseen ja  olikin ihana ottaa se viereen makoileen hetkeks. <3
Mulla on muittenki blogit aika lailla lukematta jääny tän tauon aikana, joten jospa kerkeisin niihinkin vähän kohta enempi syventyyn.

Pimu on viikon sisään oppinu kauheesti uutta. Mä olin jo pienessä mielessä hieman malttamaton kun vertasin Pimun oppimisia vaan  isoveljen aikanaan nopeempaan kehitykseen (joo ei sais vertailla) ja tuntu että kaikkien muitten vauvat tekee vaikka mitä mutta meiän ei. Pimulle tulee siis 9kk täyteen 16pv. Hän kyllä ryömi ja istu mutta EI noussu ite istuun. Nyt tässä viikon sisään se sitten  oppi nouseen ite istuun, polvilleen nousee kovasti kaikkee vasten ja välillä pääsee myös jalat suoraks nouseen, sekä konttas kun oli pelkällä vaipalla ja matolta ryömi kylmälle laminaatille->ei voinu pitää mahaansa lattialla niin oli pakko kontata :D Konttaamisessa on melko laiska vielä, ryömii ennemmin että en tiedä lähteekö sen enempiä ees konttaan. Kaikki nää uudet taidot onnistuu vielä parhaiten pelkkä vaippa+body päällä.


Toivottavasti Pimu oppis pian nouseen sohvaa vasten seisoon, siinä se mielellään seisoskelis vaikka kuinka kauan mutta ite ei pysty/edes halua kokoaikaa olla nostelemassa ja vieressä vahtimassa.'

Kiukuttaahan se kun ei pääse muutakun polvilleen ja seisoon  pitäis päästä :D

Ei meille kai sit sen kummempia, lunta kovasti odotellaan niin ulkoilukin olis vähän kivempaa. Eilenki sato koko päivän vettä, hyih!

Nyt koitan keretä lukeen mahollisimman monta blogi tekstiä läpi kun Pimun huoneessa on vielä hiljasta.

3 kommenttia:

  1. Teilläkin vain kasvetaan hurjaa vauhtia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä, kyllä se aika vaan taas menee niin nopsaan,.

      Miten mulla on menny ihan ohi toi sun nykynen blogi, tarviikin käydä lukemassa :)

      Poista
    2. Noh, tervetuloa sinnekin :)

      Poista