sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Meillä oli erityisen kiva viikonloppu. Varotus; tää postaus on erityisen kuvapainotteinen :D

Kivaa siitä teki jo se että pakkanen oli laskenu lauantaina ja päästiin koko poppoolla pihalle. Pimukin vaikutti olevan jotenki tosi innoissaan, sen kanssa kun ei olla näillä pakkasilla muutakun juostu sisältä autoon ja autosta sisälle.




Tänään sitten vietiin Pimu hoitoon ja lähettiin isoveljen kanssa kohti tamperetta. Siellä suunnistettiin akvaarioon kaloja kattoon sekä delfinaarioon delfiinejä kattoon. Mahat toki täytettiin myös maistuvalla ruualla, tai se ainakin oli tarkotus. Nyt se kuvapläjäys sitten alkaa.

Ostin vähän aika sitten J:lle villakangastakin, toi on niin söpö :)












Oli tosi kiva päivä, antaa kaikki huomio vaan J:lle taas pitkästä aikaa. Pimu saakin erityis huomioo vaan itteensä aina kun J on kerhossa.

Ainut että mentiin vähän huonoon aikaan akvaarioon, siellä oltiin n.11.30 ja delfinaariossa esitys alko klo 13. Akvaarion hitaasti kiertämisessäkään ei mee läheskään noin kauaa aikaa, joten tylsää siellä sit oli vähän palloilla ja ottaa esityksen alkua. Erityisen tylsää malttamattomalle pikku miehelle.
Lopuks käytiin  syömässä American diner:issä, J ei kyllä syöny kun muutaman haukkauksen hampurilaisesta ja ehkä 10 ranskista.....

5 kommenttia: