lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kiviniityn kotieläinpiha

Tänä aamuna oli ihan sellanen fiilis, että pakko lähtee johonkin. Tehä jotain muuta, kun mennä vaan johonkin leikkipuistoon niinkun joka ikinen viikonloppu.

Aloin googletteleen kotieläinpihoja ja kuin tilauksesta, J kun katteli aamulla lastenohjelmia niin tuli mainoksia kotielinpihoista, josta bongasin myös tän :D Sopivan matkan päässä, joten sinne suunnattiin!


Eläimiä löytyy paikan kotisivujen mukaan n.200, eri lajeja yli 30. Pimu tykkää kovasti eläimistä, sen kanssa saa vaan olla vielä tarkkana kun pienet sormet työntyy joka ikiseen häkkiin. Mukavaa oli, että eläimiä sai syöttää, se oli lapsille kovin mieluista puuhaa.


Paikka oli erityisen kiva, kun sieltä löyty kaikkee muutakin kun vaan eläimiä. Hevos/poni ratsastus makso 3e, se oli ainut pettymys. Matka oli muutama sata metriä ja sitten ne käänty jo takas päin.
Alueelta löyty sähkömönkkäreitä, polkuautoja kahesta eri paikkaa, leikkipaikka (keinut, liukumäki, hiekkalaatikko+leluja, pomppukeinu, karuselli) trampoliineja, pomppulinnoja ja näytti mönkkäri ajelujakin lähtevän, peräkärryyn sai mennä istuun.

Meillä oli omat eväät mukana, grillipaikkoja olis useempia ja ne oli ihan kivoja. Suosittelen käymään, mikäli matkaa ei oo ihan hirveen paljon! :) Aurinkoisella kelillä olis tosi kiva paikka viettää vaikka koko päivä ulkoillen.

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta paikalta ja mukavaa kun oli erilaista tekemistä.
    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Toi on aivan ihana paikka. Parina kesänä ollaan käyty. :)

    VastaaPoista
  3. Meillä myös on aikomus käydä Kiviniityssä tänä kesänä. Oon kuullut siitä paljon kehuja! :)

    VastaaPoista