perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulua ja kamera ongelma.

Joulu tuli ja meni taas hirmusen kovalla vauhdilla loppujen lopuksi. Ollaan yleensä menty mun vanhemmille jo 23 pv, mutta Pimulla pukkas taas nuhaa ja sen seurauksena korvatulehdus, niin siirrettiin sinne meneminen vasta aattoon, ihan silläkin että jos yöllä olis Pimu itkeskelly paljon, se olis häirinny varmasti kaikkien muidenkin unta.

Aamulla kun sinne mentiin, oli tonttu tuonu lapsille muutaman paketin kuusen alle. Etenkin J oli niistä ihan innoissaa, Pimu ei ehkä vielä ymmärtänyt koko tonttu juttua ;) Tykkäs kuitenkin repiä ja käännellä paketteja. Me ei jaettu missään vaiheessa kaikkia lahjoja kerralla, vaikka pukki kävikin. Aateltiin että J jaksaa paremmin keskittyä paketteihin, eikä mee vaan siihen että paketit revitään äkkiä aukia.

Viiden aikaan joulupukki tuli ja toikin suurimman osan lahjoista. Pukin kanssa oltiin sovittu, että se voi vaan tuoda säkit sisälle, hetken jutella ja sitten lähtee, me jaettiin lahjat ite.

J:n ehdottomia lemppareita tais olla Legot, Pimun oli varmaankin "haukku", mikä kävelee ja maukuu. Niin tosiaan, kissa se oikeesti on.

Kun lahjat oltiin avattu, hetki niitä tutkailtiin ja sitten löytykin mummun ja papan olkkarissa olevasta isosta arkusta lisää lahjoja, tontuthan niitä oli käyny jossain vaiheessa sinne laittamassa ;)

Illemmalla käveltiin hautuasmaalle, siellä on niin kaunista kun on kynttilöitä on hirveesti. Kas kummaa, sen jälkeen vielä tontut olikin jättäny pari säkkiä terassille lahjoja ;)

Jouluruokaa ja muuta ruokaa, suklaata ja karkkia on kyllä nyt niin masut pullollaan.


Joskus luin, että jos järkkäriä ei osaa käyttää, sillä saa huonompia kuvia kun mitä tavallisella pokkarilla. Se tuli huomattua. Ihan oikeesti, joulukuvia kun selailin koneelta niin otti kyllä päähän. Hyviä ja tarkkoja kuvia saan kyllä varsinkin ulkona luonnonvalossa ja päivisinkin sisällä kun luonnonvaloo riittää. Mutta sitten illemmalla, voi luoja. Salaman kanssa toki joo, mutta sitten kuvista tulee tyhmän valottuneita. Kertokaa nyt tyhmälle, millä asetuksella sisällä pitäis kuvata, että kuvista tulis hyviä??

Kotiin tultiin 25pv ja eteinen täyttykin kivasti kaikista laatikoista ja roskista. Pimu sai 3 pakettia duploja, jee. J:n lempparit sitten tosiaan olikin Lego poliisiasema, Turtles auto sekä Chima paketti. Oikeen puolimmaisessa kuvassa Pimu ja "haukku".

Äidin lempparit lasten lahjoista oli Pimulle ihana paita, merkki on mulle uusi mutta niin ihastuin tohon että kävin googlettamassa jo merkistä lisää. Merkki on Mala.
Toinen mun lemppari on lapsille pyytämäni Fjällräven reput. Mietin ensin riittäiskö vaan mini reput, mutta sitten tulin siihen tulokseen että normaali kokoset on paremmat, niin menee sitten monta vuotta ja jollain reissuillakin mahtuu hyvin tavaraa. Sehän voi olla että eskarissa tai kouluiässä nämä ei kelpaakkaan vaan pitää saada jotkut kivalla kuosilla olevat, mutta eiköhän nääkin joskus kelpaa :)

Muita lahjoja en kuvaillu, enkä jaksa alkaa luetteleenkaan.
Ite sain muutaman lahjan ; veromodaan, ikeaan ja new yorkeriin lahjakortit, Kinuskikissan sekä 875g pirpanan tarina kirjat, soittorasian sekä sitten toivomani Vichyn meikkivoiteen ja kasvojen puhdistuaineen.

Ihana joulu kaikenkaikkiaan :)


9 kommenttia:

  1. Mä sanoin äitille eilen kun käytiin niillä, että harmi kun ei asuta kauempana, niin voitais tulla teille aina päivää ennen joulua ja lähteä vasta tapaninpäivänä. Se sano, että luojan kiitos ettette asu kaukana :D. Ihana toi kuva missä on noi tikkaat ja teidän tyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ei munkaan porukat kyllä kaukana asu, silti pitää aina olla jouluna ainakin yks yö siellä :D

      Poista
  2. Kivoja lahjoja olette saaneet.
    Itsekin juuri tänään manailin, kun en millään meinannut saada tuunailustani kuvaa otettua täällä sisällä. Eli täällä myös odotetaan tietoa järkkärin käytöstä :D

    VastaaPoista
  3. Kivoja lahjoja! :) Järkkärin käytössä en osaa auttaa, kun en sellaista omista, vaikka haaveissa onkin. :)

    VastaaPoista
  4. Meillä myös avattiin lahjoja useassa osassa.
    Aloitettiin aatonaattona ja lopetettiin joulupäivänä. Sovittiin et mummut pitää. Paketit heillä ja me sit tullaan kyläilee kaikkien luona.

    Pitäis kans opetella tuota järkkärin säätöä, tuntuu omat räpsyt kans nii huonoilta...

    VastaaPoista
  5. Teilläkin näyttää olleen kiva joulu :)

    VastaaPoista