tiistai 16. joulukuuta 2014

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Pakko myöntää, vaikka kuinka jouluihminen oonkin, niin alkaa ehkä tulla jo joka tuutista yli joulujutut :D Silti nyt, tämän yhden postauksen verran höpöttelen jouluunkin liittyvää, mutta sitten saa joulujutut olla tässä, paitsi meidän joulusta kirjottelen varmaan joulun jälkeen.

J ja Pimu tykkää hirveesti kattella youtubesta Lohtu biisiä. Onko kaikille tuttu? Tämä ihana, Lastensairaalan hyväksi tehty kappale.
J:n kanssa on ollut puhetta, että sillä kerätään rahaa uuteen sairaalaan, mitä sairaat lapset tarvii. Kerran J mietti onko kaikki videolla olevat lapset sairaita ja tokas "minä sain paljon papalta rahaa kun tein mökillä hommia, en tarvi niitä vaan voin antaa ne tonne." (Jos nyt tarkkoja ollaan, niin rahasummahan tais olla 5 e, mutta ajatushan se tärkein on <3)

Niimpä kun Facbookissa törmäsin kuvaan, missä oli lahjotuksesta saatu diplomi, päätin heti että sellaset tilataan lapsille, ostan kehykset ja laitan joulupukin konttiin.
Me lahjotettiin 100kpl nauloja kummankin lapsen nimissä, eli noi n. 10e/lapsi.

(diplomin löydät täältä)

6.6.2015 järjestetään Megakonsertti, minne on tarkotus ihan lähipäivinä varata kaverini kanssa liput.
"Olympiastadion mukana talkoissa ja rakentamassa suomalaista tulevaisuutta
Olympiastadion ja Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Olympiastadionilla toteutetaan Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -megakonsertti 6.6.2015.
Stadionilla esiintyvät Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle sävelletyllä Lohtu-kappaleella kuultavat artistit. Lavalla nähdään poikkeuksellisen laaja joukko Suomen suosituimpia tähtiä ja taiteen ammattilaisia: Tuomas Holopainen, Cheek, Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa, Samu Haber ja Samuli Edelmann. 
Artistit esittävät konsertissa Lohtu-kappaleen lisäksi myös omaa musiikkiaan. Konsertin säestyksestä vastaa muun muassa Kansallisoopperan taiteilijoista koostuva yli satahenkinen orkesteri sekä kuoro, kapellimestarinaan Radion Sinfoniaorkesterista tunnettu Hannu Lintu. Olympiastadionin lavalla nähdään myös Kansallisbaletin taiteilijat."

Onko muut lahjottanut/ostanut jotain Lastensairaalaa tukevia tuotteita? :) Onko joku muu kenties suunnitellut lähtevänsä myös tonne konserttiin?


8 kommenttia:

  1. Mä keräsin muutamalla kuvalla Instagramissa tuohon pari euroa, sekä lähikaupassa ostosten maksun päälle olen laittanut myös muutamia euroja. Helppoja tapoja auttaa, vaikka ei itselläkään olisi paljon rahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo instassa, niin en oo kuullukkaan että siellä on voinu kerätä rahaa, tosi mukava juttu :)

      Poista
  2. Hauska lahjaidea!

    Mie olen lahjoittanut hiukan ja ostanut tuotteita joista osa menee Lastensairaalalle, yleensä Muumi-vaippoja. Kaikki pienetkin avustukset menevät kyllä tarpeeseen, sairaala on aika samassa kunnossa kuin vuosina 1994-1995 jolloin itsekin olen sisarusvierailujen merkeissä lampsinut niitä käytäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai muumi vaipoista menee kanssa :) Me ollaan käytetty liberoita, niin en oo huomannutkaan että muumi vaipoista olis menny osa sen hyväks.
      Voi että, onneks ei oo ikinä ite tarvinu siellä vierailla :(

      Poista
  3. Onpas kiva idea tuo lahjoitusdiplomi! Itse en ole vielä ehtinyt tai muistanut lahjoittaa rahaa keräykseen, mutta pitää viimeistään alkuvuodesta tehdä lahjoitus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu monta kertaa mielessä, mutta en oo kans ehtinu/muistanu/saanu aikaseks lahjottaa aiemmin.

      Poista
  4. Ollaan lahjoitettu rahaa jonkin verran. :) Ihana tuo diplomi.
    Tuonne konserttiin olis mahtavaa päästä paikan päälle, mutta ei taida kuitenkaan onnistua..

    VastaaPoista