maanantai 15. syyskuuta 2014

Rakkaus Conssit ja metsäretki.

Mä oon ettiny ja metsästäny itelleni kääntövarrella olevia Converseja ja viimeinkin ne löysin, postisetä toi ne tänä aamuna. Jei! :)
Satuin löytämään juniori puolelta (on muuten kävetää, kun joskus kengästä riippuen, saa ängettyä juniori puolen kenkiä jalkaansa. Ne on välillä halvempia :D) nää, mutta jännästi tämä juniori puolen 38 on ulkomitoiltaan hippasen isompi kun naisten koon 38.



Sitten metsäretkeen.

Mä tykkään asua pienessä kaupungissa (vaikka huonoja puolia löytyy toki mm. se kuinka nopeasti jutut kulkee ja muuttaa muotoaan jne) enkä osais kuvitellakkaan asuvani missään isossa kaupungissa. Täällä on pientä ja kotosaa, palveluita kuitenkin löytyy ja isompiin ostoskeskuksiin ei oo pitkä matka.

Tykkään hirveesti siitä, että asutaan hyvien ulkoilu reittien lähellä. Meiltä pääsee heti metsän keskelle vievälle pururadalle ja rantatietä pitkin käveleen kaupungille päin. Hyvät lenkkimahdollisuudet.

Viime viikolla lähdettiin yhdelle pururadalle metsäretkelle.
Aurinko paisto ja tuli ihan kuuma itsellekkin kävellessä, vaikka päällä ei ollu kun huppari ja kollarit.
Lenkin varrelta löyty sopivasti rannasta pöytä ja tuolit, mihin pysähdyttiin syömään eväitä. Tällä kertaa eväät ei ollu kovinkaan köh köh, terveellisiä :D Mutta kumma juttu, että lapsille pelkkä ruisleipäkin maistuu niin paljon paremmin ulkona retkeillessä, kun kotona iltapalalla ;)




Ulkoilu on kyllä ihanaa (kelien helliessä) ja aika menee nopeesti kun on mielekästä tekemistä kaikilla. :)

9 kommenttia:

  1. Oohh nam! Teillä on ollut mun lemppari puusteja eväänä. ;)
    Kyllä se on vaan totta, että ulkona tai retkellä maistuu kaikki paremmalta. Oli kyseessä sitten leipä tai pulla. Etenkin pullat ja keksit maistuu mulle ja niitä muksuna usein evääksi otettiin. Ihan lähimetsään saattoi silloin meidän retki kavereiden kanssa johtaa vaan, mutta paikka ei ollut tärkeä vaan se että sai tehdä eväät, syödä ulkona ja jakaa ne kavereiden kanssa. Vaihdeltiin aina eväitä (usein keksejä) keskenään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollu noita ennen maistanukkaan, mutta oli ne kyllä hyviä. Vaikkakin aika makeita :D

      Poista
    2. Mä kirjoitin keväällä niistä arvostelun blogiini täällä http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2014/05/ooh-mita-herkkuja.html :)
      Käyppä lukasemassa.

      Poista
  2. Kaikki maistuu niin hyvältä ulkoilmassa. Täytyy kyllä myöntää, että on aikas söpöset conssit nyt sulle <3

    VastaaPoista
  3. Metsäretket on kivoja tehdä, eväätkin maistuu lapsille sekä aikuisille hyvin. :)

    VastaaPoista
  4. Onpas muuten kivan väriset Converset! Ihania tuollaiset retket yhdessä lasten kanssa :)

    VastaaPoista