sunnuntai 3. elokuuta 2014

Viikonloppu

En oo vähään aikaan kirjottanu ihan vaan meiän päivistä, joten täältä pesee viikonlopun kuulumisia.

Perjantai iltana mun alko tekeen mieli jotain hyvää salaattia ja teinkin normisalaatin avokadolla, pähkinöillä ja persikalla. Nam, oli tosi hyvää!


Lauantaina mä lähin puol kuus kahden kaverin kanssa Helsinkiin, siitä reissusta teen erillisen postauksen.

Tää päivä onkin ollu kaikista toiminnan täytteisin. Pimu jäi isin kanssa kotiin nukkuun ja mä lähin J:n kanssa Pälkänettä kohti. Käytiin Strutsi tilalla kattomassa eläimiä (oli myös strutsi vauvoja, ui ui <3) ja sne jälkeen uimarannalla. En oo ennen siellä rannalla käyny, mutta tosi mahtava ranta lapsille. Ihanan kirkasta vettä, hiekkapohja ja tosi pitkälle sais kävellä että olis syvää.





En tiedä johtuuko hiljattain tapahtuneen päiväunien pois jättämisen vai minkä vuoksi, mutta kesällä on känkkäränkkä vieraillut meillä aika usein. Ihana viettää J:n kanss yhteistä aikaa, mutta uhma ja mikä lie kaikki muu nostelee pikku miehessä päätään mukavillakin reissuilla sne verran usein, että välillä miettii lähdetäänkö samantien kotiin. Tänään pitkä kiukku ja suuttumus alko kun J ei saanu rannalla laskee vesiliukumäestä, mikä oli liian suuri sille...

Kun päästiin kotiin lähettiin vielä koko porukalla ulkoileen mun vanhempien pihaan.



Mä niin rakastan toiminnan täytteisiä päiviä :)

12 kommenttia:

  1. Ikä ja itsenäistyminen tuo kiukkua mukanaan. Onneks ne on vain vaiheita, jotka loppuu ja tilalle tulee sitten jotain muuta "mukavaa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se varmasti on, toivottavasti kiukkukausi menee pian ohi :)

      Poista
  2. Teillä on ollut mukavan touhukas viikonloppu. :) Itse syyttäisin näitä hirmuisia helteitä kiukuttelusta. Ainakin itsellä pinna kireänä välillä vaan jo pelkän kuumuuden takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli :)
      No juu, helteet kyllä saa pinnan hieman kireemmälle täälläkin.

      Poista
  3. Voi pientä känkkäränkän kiusaamaa. ♥ Toivottavasti elämä helpottuu pian! Kuuluu kasvamiseen, tietty, mutta ikävää kaikille osapuolille. :/

    Ja puuhantäytteiset päivät ovat parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, kyllä se vähän ottaa päähän kun on kivaa tekemistä suunnitellu toiselle ja sitten reissu meneekin kiukutellessa. No ei onneks koko reissu menny sentäs :)

      Poista
  4. Meillä päiväunet on vielä melkeinpä pakolliset, ilman niitä meno yltyy helposti riitaisaksi. Tosin ikäkin on tärkeä tekijä, huomaan selkeästi että nyt kun kumpikin tyttö on uhmaiässä, heistä on tullut tavallista herkkänahkaisempia kun opettelevat käsittelemään ja nimeämään tunteitaan. Tsemppiä sinne, kyllä se jossain vaiheessa helpottaa :) Eikä nämä tahtoikäiset onneksi kuitenkaan ihan aina kiukkuile, suurimmaksi osaksi ovat aika aurinkoisia tyyppejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä J siirtyy nyt syksyllä kerhossa isojen ryhmään, eli kerhoaika muuttu keväästä klo 12 eteenpäin olevaan. Sen takia kesällä on nyt totuteltu oleen ilman päiväunia, muuten olis herra kyllä sanau mun puolesta nukkua päiväunia niin kauan kun olis ite sanonu ettei enää väsytä.
      Mutta joo, kyllä se jossain vaiheessa helpottaa :)

      Poista
  5. Säkin bloggaat!! 😊 tässä mun blogi www.jottamuistaisinaina.blogspot.fi (ellet tiennyt jo) 😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en oo tienny tai nähny oikeestaan kenenkään muun tän kyläläisen blogeja :D enkä oo mainostanu omaanikaan, juuri kukaan ei tiedä tutuista että kirjotan :D

      Poista
  6. Meillä ainakin pojalla on ollut pahin uhka ja pahimmat kiukut nyt neljän vuoden kieppeillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuntuu että on pahentunu kyllä vaikkapa vuoden takasesta meilläkin :/

      Poista