lauantai 9. elokuuta 2014

Kerholaiselle syysvaatteita.

Tänään kävin ostoksilla Terhin  kanssa, kolme tuntia vierähtikin vallan nopeesti. En oo aiemmin nähny liveä ketään toista bloggaajaa joten nähtiin ensimmäistä kertaa. Mukavaa oli, toivottavasti nähdään vielä jatkossakin :)

Sitten itse vaatteisiin. Etin J:lle ihan perus arkivaatteita, kollareita ja pitkähihasia. Mua harmittaa hirveesti kun esim. Lindexin ota kolme maksa kaksi - tarjoukseen kuuluvat vaattet on niin näitä normaali värejä, mustaa, ruskeeta, harmaata yms. Mä kaipaisin pojillekkin kirkkaita värejä mm. keltasta, oranssia, limen vihreetä....

Lindexillä oli tarjous, kun ostaa 40 eurolla alstenvaatteita, saa 10 euroa alennusta. Noi ota kolme maksa kaksi tarjoukseen kuuluvat vaatteet vaan ei valitettavasti kuulunu siihen tarjoukseen.

Villervallan paita (alessa) sekä 4 muuta paitaa Seppälästä. Seppälässä oli sen verran hyvät alet, että näille neljälle paidalle jäi hintaa VIISI EUROA! :D Po.pilta lähti mukaan kerhoon uudet tossut.

Ulkovaatteetkin alkaa olla lapsille jo hommattuna, niistä tulossa oma postaus. Itellenikin voisin haluta Stadiumilta everestin ulkoilusetin, kunhan ensin nään minkälaisia on tän vuoden mallit ja värit.

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niimpä, alet <3 :D kyllä säästäis pitkän pennin kun aina löytäis alesta kaikki vaatteet :)

      Poista
  2. Oho! Ootpas kyllä tehnyt hyviä löytöjä edulliseen hintaan! :)

    VastaaPoista
  3. Itse ostin Anttilan alesta kans vasta lastenvaatteita (osa itselleni). ;)
    Nuo paidat ovat ainakin värikkäitä.

    VastaaPoista
  4. Mäkin koitin seppälässä itelleni yhtä neulepaitaa lasten puolelta kun oli niin halpa! :D

    VastaaPoista
  5. Aikun aina ois alet :) hauska toi dinosaurus-paita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano :) tykkään kans siitä kun on vähän väriä mukana :)

      Poista
  6. Apua, pitääkö tässä oikeasti kohta pistää kesäkamat kaappiin ja pähkäillä mitä syksyyn tarvitaan? Kesä on ollut nyt niin kiva kun lämmöt tuli kun ei ole ihmeitä tarvinnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! :/ täällä on nyt jo viileempää, pitkät houdut saa varmaan laittaa jalkaan kohta kun lähetään ulos. Touvittavasti tulis viä lämpö takasin

      Poista
  7. Oli kyllä ihanaa nähdä ja ilman muuta nähdään toistekkin.♥
    E hoki koko auto matkan, kuinka se tyttö oli niin mukava ja kiva. :)

    VastaaPoista
  8. Paidoilla hintaa vähän päälle euron??? Oho! Täällä meillä venäläiset tyhjentää kaupan jo -20 prosenttia -alessa, joten ei ole kauheasti tullut huimia alelöytöjä tehtyä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli ale tuotteista tarjous, että ota 2 maksa 1. Tosin eipä niillä muutenkaan ollu paljon hintaa vaikka ei olis ollu tota tarjousta :)

      Hpmh, siellä ei sitten pääse hyvistä aleprosenteista nauttiin :/

      Poista