tiistai 29. huhtikuuta 2014

Työkkäri ärsytys ja shoppailua.

Monet aina manaa kelan alimpaan helvettiin, mulla puolestani ei oo ikinä suurempia ongelmia ollu Kelan kanssa. Äitiyspäivä rahat Pimusta laskettiin ensi vääristä tuloista, soittamalla asia selvitettiin ja uus summa oli laskettu nopeesti.

Työkkärin säännöt sen sijaan ottaa mua päähän.

J:n kanssa kotona ollesssa pääsin ilta-ja viikonloppu töihin. No hetken oltuani miehen työpaikka vaihtu niin että työmatkaa alkokin olla 45min/suunta, mikä tarkotti sitä että mies oli kotona n. 16.30 kun mun olis pitäny olla töissä toisessa kaupungissa klo 16. 
Niimpä lopetin työt, karenssi napsahti tottakai. Tuomioon ei auttanu selitys, että lasta ei ole järkevää laittaa päiväkotiin, sillä päiväkotimaksut ja mun työmatkan bensat tekis yhteensä +/-0 tilin, joten rahallisesti en olis hyötyny töissä käymisestä mitenkään koska vuoroja oli 0-3 viikossa.

Nyt sitten tilanne on se, että ilmottauduin pari viikkoo sitten työttömäks niinkun edellisessä postauksessa mainitsin. Kahden viikon sisään siitä niitten olis pitäny ottaa yhteyttä, eli eilen. No eipä soittoo kuulunu. Jätin tänään soittopyynnön ja joku sieltä sitten soitteli, kerto että "Joo meillä on vähän ruuhkaa niin nää soittoajat on venyny 3-4viikkoon". Kysyin voisko asiaa nopeuttaa jotenkin vai pyhällä hengelläkö nää kaks lasta pitää elättää, liitosta ei kuitenkaan rahaa heru ennen työkkärin lähettämää lausuntoo. Mutta eeei, ihmisille soitellaan sitä mukaan kun ne on jonossa.
No perkele pitäisköhän sitä henkilökuntaa olla sitten enemmän soittelemassa puheluita? Mua kyrpii niin paljon, jos asia olis ollu niin päin että mun olis pitäny soittaa sinne ja olisin unohtanu, karenssihan siitäkin olis varmaan napsahtanu.
Mielenkiinnolla nyt sitten odotan koska tää puhelu tulee, ihana  päivystää puhelimen vieressä kokoajan.

Tän ärsytyksen takia oli taas hyvä syy lähtee ostoksille.

J:lle oo ettiny baseball takkia ja nyt se löytykin Po.pilta, puoleen hintaan vieläpä joten hintaa jäi 36e.

Pimulle ostin sukkia mitä se oikeestikkin tarvi ja pari muuta vaatetta.


Ostoksilla käynti piristi taas hieman mieltä tästä muusta ärsytyksestä. Kiitos ja moi :)

2 kommenttia:

  1. "Tän ärsytyksen takia oli taas hyvä syy lähtee ostoksille." Ihana, melkein kuin miun suusta. :D

    Voi luoja tuota työkkärin käytöntöä... Kaverilla kävi suht samoin ja karenssi peruttiin sitten kuitenkin, kun valitti asiasta kovin äänekkäästi. Ikävää, jos teillä ei käy niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, aina löytyy joku hyvä tekosyy ostoksille ;) joo ei auttanu valitus, ehkä olis pitäny valittaa asiasta vielä sen päätöksen jälkeen.

      Poista