tiistai 8. huhtikuuta 2014

Vaatteiden laatu erot.

Kuvat puhukoot puolestaan...

Mustavalko raidalliset housut: Lindex, pesty kaksi kertaa. Punvalko raidallinen paita:  Polarn o. pyret, pesty useaan kertaan. Yöpuku: Lindex, pesty kerran.

 Näistä oli vaikein saada kuvaa, eikä kuvassa näytä niinkään pahalta mitä on oikeesti. Aivan nöyhtää täynnä ja tosi kuluneen näköset.

JÄRKYTTÄVÄÄ. Sininen puoli menny aivan nöyhtäseks, punaraidallinen puoli pysyny vähän parempana. Ja hei,  yks pesu kerta takana??

Po.pin paidassa pientä nukkaa pinnalla, mutta yleisilme vielä todella siisti. Pinnassa näkyvät isommat valkoset pallerot ei oo nukkaa, vaan paita on likanen kun oli pesuun menossa mutta päätin nappasta sen kuvaan vertailu malliks.

Että sillälailla...


6 kommenttia:

  1. Hinta ei kuitenkaan aina takaa laatua. Itse en enää osta Me&I -vaatteita, koska useissa ostamissani vaatteissa on joko ollut reikä valmiina, tai sitten tullut parin käytön jälkeen, parissa vaatteessa on revennyt sauma ja naisten jakku on nukkaantunut ennätysnopeasti. Sen sijaan H&m-lastenvaatteista osa on osoittautunut yllättävän laadukkaiksi ja pitkäikäisiksi. P.op on myös meillä kestänyt hyvin käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu ei sekään sitä takaa, luulisin vaan että kalliimmilla merkeillä vois saada uudet vaatteet tilalle jos heti menee? en tiedä vaikka lindexilläkin sais mutta jotenki en usko.

      Poista
  2. Meillä jotkut Lindexin vaatteet haalistunu ja nukkaantunu nopeesti, mutta sitten on kyllä paljon niitä hyviäkin,joille ei tapahdu pesussa mitään. :)
    On kyllä kurjaa jos vaate näyttää parin ekan pesun jälkeen jo puhki kulutetulta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään onneks kaikki oo noin pahasti menny, tykkään kuitenki Lindexin vaatteista varsinkin tyttöjen vaatteista.

      Poista
  3. Aaaaargh, tuo on niiin ärsyttävää! Ja se, että on aina "iloinen" yllätys, että oliko Popin tai Lindexin tai vaikka jonkin Robbarin halpamerkin tehtaalla ollut hyvä vai huono päivä. Meillä on Ellulla ollut muutama Popin vaate, pari on pysynyt hirveän hyvänä pesusta toiseen, pari taas on nukkaantunut kamalammin kuin mikään, mitä henkkamaukka tai Lidnex ovat koskaan meille tuottaneet. Pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taitaa joka merkiltä löytyä näitä maanantai kappaleita kyllä :/ ja on todella ärsyttävää!

      Poista