keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pimu 1v

Pitää hyväksyä se tosi asia, että ihan pikku vauvaa ei tästä taloudesta enää löydy <3 Jännä juttu kuitenkin, että jotenkin Pimua pitää vielä paljon vauvempana kun mitä J on tuntunu saman ikäsenä.

Isimies on talvilomalla ja tänään käytiin Hoplopissa, mitä J oli kovasti taas jo odottanu.


Maanantaina käytiin 1v kuvissa. Tarkotus oli ottaa myös sisaruskuva, mutta Pimu vetikin siinä vaiheessa jo herneet nenuun. Kuvaaja oli tosi mukava, otti sitten J:stä oma-alotteisesti kuvia ja olis ottanu perhekuvankin jos oltais haluttu. No ei haluttu, mulla niin rumat vaatteet päällä ja miehellä tukka pystyssä. Toki me 45minuutin kuvaksesta maksettiinkin, mutta silti mukava että kuvaaja ite sano että voi ottaa muutakin.
Jälkeenpäin tajusin kysyä saisko muokattua kaks kuvaa yhdeks niin, että kuva missä J puhaltaa saippuakuplia yhdistetään kuvaan missä Pimu kattelee saippuakuplia ja onnistuuhan se :)

Pimu:

-Neuvolaa ei oo viä ollu, mutta pituuden veikkasin olevan 71-74cm ja paino ehkä 10.3kg

-Osaa kävellä halutessaan, mutta suurin osa päivästä mennään konttaamalla. Kävely ei tunnu kiinnostavan vielä juurikaan ja se tapahtuukin lähinnä niin että nostan sen keskelle lattiaa seisoon ja siitä pyydän käveleen mun syliin. Oma-alotteisesti kävelee vähän (paitsi sillon sunnuntaina.)
Seisoo ilman tukea, mutta seisomaan nousuun tarvii vielä jonkun tason/seinän. Ei siis nouse kyykystä seisomaan, paitsi jos on jo valmiiks seisomassa niin kyykkäilee varpaita tutkiin ja nousee taas ylös.

-Taputtaa ja heiluttaa. Osaa näyttää missä on lamppu, kello, varpaat ja veikka (luulisin myös että äidin). Jos kysyy missä isi on, hän alkaa kiskoon hihaa. Ilmeisesti isi ja käsi on nyt hieman sekasin ;)

-Aamupuuro tehään normaali maitoon, syö osittain samaa ruokaa kun me mutta kokonaan ei olla vielä korvikkeesta luovuttu.

-Aventin nokkamukit käytössä.

-Lusikkaa ei vielä haltsaa muutakun pöytään hakkaamis välineenä.

-Nukkuu pääsääntöisesti hyvin. Yöunet alkaa 19.30-20 välissä ja nukkuu 8-9 asti. Päiväunia nukkuu vaihtelevasti 1,5-3h ja ne alkaa klo 13.30. Nukkuu sisällä omassa sängyssä,omassa huoneessa.

-Tutti on unikäytössä sekä jos päivisin tulee kiukku enkä kerkee ottaan syliin/ollaan vaikka kaupassa.

-Veljeensä oppinut komentaan kiljumalla, mikäli veikka tulee esim.eteen kun Pimu liikkuu. Muutenkin on kova tyttö komentamaan jos asiat ei suju haluamallaan tavalla. Lattialle heittäydytäään huutaan, välillä noustaan istuun ja taas heittäydytään lattialle. Jos joku tulee lähemmäks ja pyytää syliin, selkä käännetään hyvin dramaattisesti jotta kaikille on selvää hänen olevan loukkaantunut.

-Pehmolelut on ihania, niitä on kiva halailla.




16 kommenttia:

  1. Paljon onnea Pimulle! <3 Ihania kuvia! =)

    VastaaPoista
  2. Suloinen, taitava Pimu!

    Ja ihanaa, että saatte nyt sitten kuitenkin sisaruskuvan, vaikka yhteistyöhalu loppuikin liian aikaisin. ;)

    VastaaPoista
  3. Onnea 1-vuotiaalle! :) Mä jännitän jo valmiiksi yksvuotis kuvia :D pidättekö isot vai pienet synttärit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) Aika sellaset "normi" kokoset meille. Tai ite pidän niitä ehkä pieninä verrattuna kun ristiäisiin pyydettiin myös mun vanhempien sisarukset perheineen mutta synttäreillä on "vaan" molempien meiän vanhemmat, mun isovanhemmat, mun 2 veljee, miehen sisko perheineen ja kummit perheineen. Kaverit tulee sitten "rääppiäisiin" erikseen :)

      Poista
    2. Niin ja mä jännitin kans tota 1v kuvaa :D lähinnä kun Pimu vieraastaa välillä paljon ja meillä oli mies kuvaaja mutta ihmeen hyvin se meni. Samoin kun jännitin miten Pimu pysyy paikallaan ilman että suuttuu jos kokoajan tuodaan takas :D

      Poista
  4. Suuret onnittelut 1-vuotiaalle! :) <3

    VastaaPoista
  5. Onnea täältäkin! Aikalailla samankaltaisia taitoja täälläkin :)

    VastaaPoista
  6. Myöhäiset onnittelut täältä kans! :)

    VastaaPoista