keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

J 4 vee.

Neljä vuotta sitten on meiän pikkumies J syntynyt. Taas voi kai taivastella että miten mahottoman nopeesti tää aika rientää.

Mun mielestä 4 vuotias tuntuu jo paljon isommalta kun alle 4 v.
1,2 ja 3 vuotis synttäreittenkin jälkeen J on tuntunut silti vielä suht pieneltä lapselta, mutta jotenkin tää 4 v on joku rajapyykki kun lapsesta tulee paljon isompi. En tiedä miks musta tuntuu aina siltä :D


J käy 2 kertaa viikossa kerhossa leikkimässä 2,5 tunnin ajan. Alusta saakka on tykänny tosi paljon olla siellä ja meneekin sinne aina mielellään.

Lempileikkejä on ehdottomasti autoleikit. Cars elokuvasta olevat pikkuautot on lemppariautoja, mutta muillakin autoilla on kiva leikkiä. Pikku legot on alkanu jonkin verran kiinnostaa, samoin kun kaikki Palomies leikit varsinkin ulkona on kivoja.
Piirtely on välillä kivaa, mutta selvästikkään ei oo  lempi puuhaa eikä jaksa siihen kovinkaan kauaa keskittyä.
Erilaisista peleistä tykkäis kovasti, harmittavasti vaan Pimu tulee salamana paikalle kun huomaa että aletaan pelaileen jotain. Muistipeli taitaa olla kaikista kivoin.

Päiväunia nukkuu 1,5 tuntia, selviää kyllä ilmankin jos meillä on muuta touhua.

Nyt kun lumet on sulanu ollaan taas otettu pyörä varastosta esiin ja lenkit taittuu J:n pyöräillessä. Viime keväänä ostettiin pyörä ja heti hokas mikä on homman nimi. Reippaasti (ja kovaa) jaksaa polkee pyörällään.
Jalkapalloo on omassa pihassa mukava potkia, jos se otetaan leikkipuistoon mukaan jää pallo usein koskemattomana maahan.
Melkonen hurjapää poika on, eikä aristele yhtään kiipeillä ja keikkua leikkitelineissä.

Jonkin verran on alkanu ujosteleen vieraita ihmisiä, sillon saattaa mullekkin puhua kuiskailemalla ettei kukaan vaan kuule mitä hän mahtaa sanoo ;)

R kirjainta ei osaa vielä sanoo, mutta muuten puhuu mun mielestä erittäin hyvin. Vuosi sitten 3 vuotis neuvolassa kysy kuinka pitkiä lauseita puhuu ja olin vähän huuli pyöreenä. Meiän papattaja on jo sillon puhunu ihan yhtä pitkiä lauseita kun aikuisetkin enkä osannu siihen vastatakkaan sitten muuta kun yhtä pitkiä kun mekin :D

Uskomatonta, että tuo pieni rakas on oikeesti jo 4 vuotta <3
Lauantaina on sitten tiedossa synttärikekkerit.

6 kommenttia: