torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevät

On todella paljon pirteempi olo, kun aurinko paistaa ja ulkona tuntuu ihanan lämpöseltä. Valitettavasti takaraivossa tykyttää loppuviikon sääennuste ja jo huomenna pitäis olla vähän viileempää. Lumisadettakin luvattu mutta mä niin toivon ettei sitä enää tulis kun ehti jo kevään makuun päästä.

Eilen käytiin aamupäivällä leikkipuistossa ja Pimukin hoksas että kyllähän ulkovaatteillakin konttaan pääsee. Kauheen kauaa ei maassa ollu mutta se Lassien haalari ei kyllä pidä kosteuttakaan yhtään:( Sisähousut oli märät polvista ja pepusta.
Iltapäivällä päikkäreitten jälkeen mentiin takapihalle, päälle pääsi Po.pin vaatteet eikä ollu kosteusongelmia niiden kanssa :)







Tänään viä paistaa aurinko ja on lämmintä, siitä täytyy nauttia ja suunnata pihalle heti kun lapset herää. Viideltä sitten alkaakin taas jumppa.. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat ulkoilijat siellä raidoissaan!

    Ja voi hiivatti Lassien haalaria. :P Eihän ne päällä toki pidä voida sukellella, mutta olisi kyllä kiva, että ulkokäyttöön tarkoitetut vaatteet kestäisivät muutakin kuin tomuavan kuivaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se :/ enkä mä edes olettanu että se pitäis vettä samanlailla kun vaikka noi po.pin vaatteet, mutta aattelin että ne edes kosteuden pitäis kun ei Pimu missään vesilätäköissä kieriskelly vaan kosteessa maassa..

      Poista
  2. :D meillä ulkovaatteissa läsähdetään mahalleen ja alkaa parku! Ehkä Akukin joskus hoksaa myös tuon liikkumisen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän sekin sen hoksaa :) ei Pimu kyllä ihan hirveen kauaa jaksa pihalla konttailla, sitten kun pääsee välillä keinuun niin jaksaa taas möyriä maassa.

      Poista