maanantai 10. maaliskuuta 2014

Laivailua.

Ensin on pakko taas manata tätä bloggeria. Mulla jökkii noi omat lukulistat TODELLA usein. Taas kerran ei näytä yhtäkään luettavaa blogia vaan väittää että niitä ei ole. Harva se päivä tää ei päivitä kaikkien kirjotuksia tohon listaan ollenkaan. Ärsyttävää.

Sitten itse asiaan. Keksittiin kaverin kanssa torstaina että hei lähetääs huomenna laivalle. Ei kuitenkaan perjantaina lähetty, mutta lauantaina automme starttas kohti Helsinkiä ja sieltä Tallinnaan.
Meitä lähti 3 perhettä, jokaisella on melkein 4v pojat. Voitte uskoo että meteliä näistä kaveruksista lähtee. Vilkkaita lapsia, jotka osaa hienosti vuorotellen villitä toisiaan. Anteeks vaan muut laivalla olijat, luulen että meiän lapsien nimet tuli kaikille tutuiks kun vuorotellen niitä siellä huudettiin ;)

Pimu jätettiin mun vanhemmille hoitoon.
Mun mielestä on tärkeetä antaa joskus vanhempi-lapsi aikaa toiselle lapselle kerrallaan jotta lapsi saa kokonaan huomion itteensä. Varsinkin kun vanhempi lapsi on se, joka on joutunu totutteleen siihen ettei ookkaan enää ainut huomion saaja.
Pimu on vielä niin pieni ettei tietenkään ymmärrä mistä jäi paitsi, vuoden päästä ei varmasti tuu enää tälläsiä laivareissuja tehtyä vaan toisen lapsen kanssa.
Koen myös Pimun kannalta paljon mukavemmaks että se sai olla mummolla ja papalla leikkimässä ja hellittävänä kun laivalla. Rattaissa istuminen kun jonotetaan millon mihinkin/istua syöttötuolissa kun muut syö yms yms olis varmasti pidemmän päälle käyny tylsäks.
Lattialle en olis kauheesti uskaltanu päästää, sillä aikamoinen pöpökausi on tällä hetkellä menossa.

Mietittiin mini risteilyn sekä tän 22h tallinnan risteilyn välillä. Ratkaseva asia oli lähtöaika sekä tietty kiva päästä seuraavana päivänä hetkeks laivasta ulos, ei ainakaan aika käy pitkäks. Miniristeilyt lähtee vaan aamulla ja illalla, tämä lähti 18:30 ja oli seuraavana päivänä takasin klo 16.

Mä odotan joka laivareissulla buffet ruokailua, aina ennen oon käyny siinä illalla mutta nyt mentiinkin seuraavana päivänä klo 14:15. Ruoka oli taas kerran niiiin hyvää, vaikkakaan en ikinä siellä koko summalla kyllä syö.

Tallinnassa tehtiin nopeita ostoksia, mitään suurempaa ei sillä hinnat on liikkeissä aika samaa tasoo kun Suomessakin.

 Löysin J:lle Sportlandin outletista uudet Converset <3 34,95 jäi hintaa.

Itsehän olin myös Converset koivissa matkassa, ne on vaan ne oikeet the tennarit :D

Uus treenikassi mulle, samasta paikkaa. Hintaa 39e, eli ei eroo Suomen hintoihin.

Pimulle tuliainen.

J lentsikka sekä cars auto fani osti matkarahoillaan 2 lentsikkaa ja auton :)

6 kommenttia:

  1. Mullakin blogger tekee tota ihan samaa. Sit ku kirjautuu ulos ja takaisin sisään ni sit se lista taas näkyy.

    Kiva reissu :) itsekin olisi kiva lähteä laivalle pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla yleensä auttaa se kans kun kirjautuu ulos, mutta eilen ei tepsiny sekään :/ ja sillonkaan tää ei aina päivitä kaikkien kirjotuksia vaikka lukulista ilmestyykin.,

      Poista
  2. Munki blogger tekee samaa ja pitää rämpätä tota sivun päivitysnappia että näkyis kaikki :/
    Iha kiva vaa että Pimu sai olla isovanhempien luona :) Ei tosiaan varmasti ees hoksaa minkä reissun missasi. Ja mukavaa että sait laatuaikaa poitsun kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuntuu olevan siis muillakin ongelmia tän kanssa :/

      Oli kyllä kiva antaa taas pitkästä aikaan vaan esikoiselle kaikki huomio :)

      Poista
  3. Muakin ärsyttää toi bloggerin lukulista, pöh! Mä oon lähössä lauantaina laivalle, en ees muista koska oon viimeks Tallinassa saati sit ees laivalla käyny. Saa nähä tuleeko ostettua itelleen vai vaan tytölle jotain....

    VastaaPoista