tiistai 29. lokakuuta 2013

Aamupäivä kuvin.

Tänään oli hyvä päivä kuvailla meiän aamun touhuja, kun tiistai on kotipäivä vailla mitään sen kummempaa tekemistä. Maanantaisin käydään perhekahvilassa, keskiviikkosin avoimessa päiväkodissa ja to ja pe on J:n kerhopäivät.

Aamu alkaa yleensä kaheksan maissa, kun Pimu heräilee. Samoihin aikoihin käyn herätteleen J:n, josta on nyt tullu hieman aamu-unisempi.
Lastenohjelmat pyöriin ja Pimulle puuro mikroon sekä jäähtyyn.
 Syötän aina ensiks Pimun, jonka aikana lasteohjelmat sopivasti alkaa loppuun. Sitten Pimu leikkiin ja me syödään J:n kanssa aamupala.

Aamupalan jälkeen leikkimistä, aamupesut ja vaatteitten vaihto.


Klo 10 Pimu menee päikkäreille vaunuihin, kesto vaihtelee tunnista puoleentoista. Tänään J sai sen aikaa kattoo lasten elokuvaa ja mä tein jauhelihakeiton.

11.30-12 syödää, Pimukin heräili tänään tossa 11.30 aikaan, Pimu leikki lattialla sen aikaa kun me syötiin. Jauheliha keitto ei tehnykkään kauppaansa pimulle vaan jouduin ottaan kaapista purkkiruuan. Veikka sen sijaan vetäs 3 lautasellista :)
Sitten ruvettiin tekeen lähtöö ulospäin..
Sisälle tultaessa pelailtiin viä hetki J:n kanssa, hesestä saaduilla oikeesti kivoilla korteilla missä on kuvia sekä tekstiä, joita selitetään. vähän ku alias :) J on myös innostunu nyt hirveesti muistipelista.

Sitten 13.30-14 lapset menee päikkäreille ja toivon mukaan molemmat nukkuu ainakin  1,5h, pimu sais nukkuu kauemminkin :)

Loppu päivät meillä aina vaihtelee, mä käyn kavereitten kanssa 3krt/vko lenkillä, muuten sit puuhataan millon mitäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti