maanantai 21. lokakuuta 2013

Syksyn räät!

Musta tuntuu että tänä syksynä jokaikinen räkätauti pöpö on löytäny sopivasti meiän perheenluokse.
J ei vauvana ollu juuri koskaan kipee,  sitten kun alotti päiväkodin 1v10kk alko sairastelutkin. Päiväkodista pois jäädessä sitten loppu sairastelukierre, toki on yksittäisiä tapauksia ollu kipeenä sen jälkeen.

Nyt sitten pimu on ollu räkänen vähänväliä, tuntuu siltä että viikon oltais terveenä ja sitten taas jonkun nenä vuotaa. Ihmekkös tuo toisaalta, kun käydää perhekahvilassa ja avoimessa päiväkodissa missä vauvat syö toisiensa kuolaamia räkäleluja ja jos isoveljellä on nuha, niin eihän sitä voi silti siskon naamasta erossa pysyä vaan pakko hieroo räkänaamaansa siskon päähän  kielloista huolimatta. Nyt siis pimu on ollu ehkä 2 viikkoo kokonaan terve, isoveljellä alko sitten räkis. Nyt ollu jo parisen viikkoo ja tuntuu että pahentunu vaan ja tullu yskä. loppua ei näy. Eilen alko myös nenä vuotaan pimulla ja illalla oli jo ihan tukkonen.
Voitte arvata miten hihkuin riemusta, kun yöunille mennessä pimu oli ekan tunnin aikana alkanu itkeen jos KUUS kertaa. Loppu yö meni onneks kuitenkin (muistaakseni) hyvin.

Äsklnkin tossa pimu heräs kesken päikkäreitten ja sain  vartin rauhotella pääpunasena huutavaa muksua takasin nukkuun, toivottavasti nukkuis nyt hetken vielä.

Käytiin tänään taas joka tapauksessa perhekahvilassa. Kun muksut oli puettu kotiinlähtöö varten aloin ettiin autonavaimia. Eipä löytyny mistään. Vitutti suunnattomasti ja soitin sitten mun papalle että heittää meiät kotiin. Just kun se tuli hakeen, soitettiin että avaimet löytyny lelulaatikosta :D onneks löyty..

2 kommenttia:

  1. Haluutko tehä postauksen (ellet oo tehnyt aikasemmin, mä en oo ainakaan lukenu!) siitä että miten toisen lapsen tulo vaikutti parisuhteeseen ja perheen elämään yleensä? :) Mikä on ollut raskasta ja mikä taas on antanut voimia? Kiinnostais kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun piti itseasiassa tänään just kirjottaa siitä millasta nyt on kun lapsia onkin yhen sijaan kaks, mutta kun toi pienempi tuolla itkeetuhertaa vähän väliä niin teen sen tän viikon aikana kun on paremmin aikaa :)

      Poista