maanantai 3. marraskuuta 2014

Viikonloppuna

Meillä meni perjantaina lapset yökylään mun vanhemmille.
Mulla olikin tiedossa kavereitten kanssa Tampereelle meno ja Tyrävyön keikka. Taisinkin jo aiemmin kirjotella, että tän keikan jälkeen ei varmaan tuu enää mentyä kyseistä bändiä kattoon. Tykkään vanhoista biiseistä, mutta en niistäkään enää niin paljoo että niitä vapaa-ajalla kuuntelisin. Keikalla on kuitenkin aina niin hyvä fiilis, että siellä nekin biisit tuntuu super hyviltä kun saa laulaa mukana ;) Uusikin biisi kuultiin.

Istuttiin meiän tiiviin kaveriporukan kanssa meillä iltaa (meitä on yhteensä 5) tehtiin ite pitsaa sekä salaattia, eli herkuteltiin ja juotiin muutamat sidukat.


Tampereelle lähettiin kymmenen aikaan ja se olikin ihan hyvä aika. Keikka alko n.klo 23, saatiin taas kerran hyvät paikat ja oltiin melkein ekassa rivissä. Välillä ihmiset koitti rynniä sinne eteen, mutta aika hyvin onnistuttiin pitään paikkamme, ihmisten tuuppimisesta riippuen mun edessä oli yks tai kaks ihmistä.
Olin suoraa Eeron (laulaja) edessä, joten kuviakin sai hyvin napsittua.


Kahen aikaan lähettiin sitten kotiin päin, mieli olis tehny vähän mennä tanssiin mutta sitten päädyttiin kuitenkin meneen kotiin. Ihan hyvä niin.

Lauantaina oli sateinen ilma eikä tehty oikein mitään kummempia. Lapset tuli puolenpäivän aikaan kotiin, iltapäivällä käytiin perus leikkipuisto keissillä yhen mun kaverin ja sen lapsen kanssa.

Illalla kun lapset meni nukkuun, päätettiin kaverin kanssa lähtee kattoon ihmiset naamiaisasuja. Kotoo lähdin 22.30 (ihme että olin edes hereillä :D) ja käytiin  nopsaa kahessa eri paikassa, mutta ei nyt mitään kovin kummosia asuja kyllä ihmisillä ollu päällä.

Eilen olikin sitten tortilla ilta ;)

Mukava ja rentouttava viikonloppu, vaikkakin univelkaa kerty taas lisää. Viime yön onneks nukuin kun tukki! :)

6 kommenttia:

  1. Kuulostipa kivalle viikonlopulle! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että pääsitte rentoutumaan! Mekin päästiin lauantaina vaihtamaan hetkeksi vapaalle, käytiin syömässä ja elokuvissa, ja tuli kyllä tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei ollakkaan pitkään aikaan käyty elokuvissa, pitäis kanssa joku viikonloppu ottaa ohjelmaan ja mennä :)
      Kiva kun teilläkin on ollu vähän vapaa-aikaa perus arjesta :)

      Poista
  3. Välillä on kyllä kiva ottaa vapaata arjen tohinoista. Väsymystä varmasti on, mutta yleensä se on kyllä sen väärti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin se on, ei pikku väsymys haittaa kun oli kiva päästä vapaalle! :D

      Poista