maanantai 28. heinäkuuta 2014

Enemmän hotellista.

Hotellista kerroinkin jo hieman aiemmassa reissu postauksessa, mutta kuvia en juurikaan laittanu.
(Aikasempi kirjotus täällä )

Meidän hotellialue oli todella iso, jossa yhdistyi kaksi eri nimistä hotellia. Kumman tahansa hotellin allasalueita sekä ruokapaikkoja/baareja sai käyttää (all inclusive siis kuului). Pieni miinus olikin se, että heti hotelliin kirjautuessa olis ollu kiva saada kartta hotellialueesta, ensimmäisenä päivänä oli vähän pihalla missä ruokapaikat on.

Allasalueita oli kolme, samoin kun leikkipaikkoja. Lastenaltaat löyty jokaiselta altaalta.

Meidän hotelli koostu monesta pienemmästä rakennuksesta, katseltiin että huoneita on yli 1000, se kertonee jotain alueen laajuudesta :)


Tässä yks allasalueista, vas.reunassa oleva rakennus yksi ruokapaikoista. Oikeelta löyty poreammeita, monia auringonotto terasseja sekä baari.
Ihania merimaisemia sai katsella syödessä kunhan meni ulos syömään.




Hotellin oma ranta.

Pimun lempipaikka kahden altaan välissä oleva alue. Etukäteen en hoksannu, että onhan lastenaltaissakin niin paljon vettä ettei siellä pysty istumaan ja leikkiin. Myöskään kävely ei onnistunu vedessä taluttamatta. Sen koin jonkinverran raskaaks tuolla altailla ollessa, että tietenkään Pimua ei voi hetkeksikään jättää vahtimatta mutta ei myöskään oikein taluttamatta kun liikku paikasta toiseen.
Veteen myöskin olis syöksytty vaikka pää edellä...





Ruuat oli aivan ihania, valikoima niin laaja ettei tullu edes puoliakaan maisteltua. Päivällisellä (mikä oli meille iltapala, se alkoi klo 18.30 ->) oli kaikista ihanimmat ruuat, pieniä alkupaloja monia kymmeniä erilaisia. Monia erilaisia salaatteja, lämpösiä ruokia, lapsille lastenpöytä, hedelmiä paljon sekä jälkiruokia. Lämnpösiä ruokia oli ihan ranskalaisista, hampurilaisista ja pizzoista erikoisempiin ruokiin ja väittäisin että jokaiselle varmasti löytyis jotain.

Miinuksena hotellista pakko sanoa, että hieman alko jo ärsyttään Saksan kieli joka paikassa. Joo toki ymmärrettävää, mikäli on saksalaisten suosiossa kyseinen hotelli mutta silti se hieman ärsytti. Illalla kun oli esityksiä, ne "kuulutettiin" ensin saksaks, sitten englanniks. Lasten tapahtumissa jokatoinen laulu saksaa, joka toinen englantia. Kylteissä luki ensin saksaksi yms.

Finnmatkojen toiminnassa vikaa hieman myös tuo sama juttu, bussiin ei tullut suomalainen opas puhumaan mitään, mikä on mun mielestä vähän mälsää kun opaspalveluista on maksettu. Suomenkielistä kansioo ei hotellista löytynyt vaikka oppaat niin kovasti väitti.

Mutta noi onneks tollasia pikku juttuja, mitkä ei lomaa saa pilalle.

9 kommenttia:

  1. Wau mitkä maisemat...kyllä tuolla on kelvannut lomailla. Ihana kuva Pimusta ja myös sinusta ja pojasta <3

    VastaaPoista
  2. Mielettömän upeita kuvia! :) Varmasti ollut mahtava reissu!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kyllä niin mukavalta. :)

    Millaisen reissun otitte? Siis minkähintainen? Mistä varasitte? MItä siihen kuului? Mistä lensitte? Mikä tuo kohde siis oli? jne, jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Finnmatkoilta varattiin, rodoksella oltiin. Yhteensä meiltä oli n.2500 ja siihen kuulu all inclusive hotellissa (kaikki ruokailut, juomat, välipalat yms) sekä lentokenttä kuljetus ja lentokone ruuat. Pimun osuus matkasta oli 60e ja J:stä sai lapsialennuksen (oliskohan ollu -300 e hinnasta pois).

      Poista
  4. Mahtavan näköinen tuo uima-allas alue ja hulppeat maisemat noin niinku muutenkin. :)
    Myös lasten leikkipaikat näyttävät kivoilta.

    VastaaPoista