torstai 24. heinäkuuta 2014

Kesän viimenen (maksullinen) reissu

Eilen lähdettiin Puuhamaan. Kuten arvata saatto, lämmin (kuuma) ilma oli houkutellu paikalle monia muitakin.

Pimu tuli tällä viikolla kuumeeseen, eikä hän olis kyllä muutenkaan lähtenyt mukaan kun tarkotuksena oli viettää siellä koko päivä. Niimpä Pimu pääsi isovanhemmille ja me lähettiin J:n sekä kahden kaveriperheen kanssa reissuun.

Käytiin ekaa kertaa siellä uimassa, altaissa oli tosi kylmää vettä! Vesiliukumäkiä oli erilaisia, mutta sanoisin että J:tä pienemmille siellä ei vielä liukumäkiä oo.
Uimassa vierähtikin n.1,5h ja sen jälkeen lähettiin grillaileen.

Grilleistä saikin pitää huolta, seisoo kokoajan vieressä tai ne meni samantien :D Sytytettiin itse grilli ja mentiin viereiseen pöytään istuskeleen ja odottaan hiillosta, eiköhän meiän grillille mene heti jo muita ihmisiä laitteleen eväitään. Käytiin nätisti sanomassa asiasta ja he pistikin kyllä ihan reunaan grillattavansa. Hetken päästä siihen meni joku toinenkin asetteleen syötäviään ja kieltämättä se hieman otti päähän. Meillä kolmen perheen grillattavat vie jonkin verran tilaa ja olis ollu kiva saada kaikkien syödä samaan aikaan.

J:n monipuolinen ruoka ;)

Syömisen jälkeen lähettiin kierteleen aluetta ja paljon olikin uimisen aikana saapunu porukkaa, mikä tarkotti tietysti jonottamista.
Ihana että aurinko paisto, mutta oli hieman jo tuskasen kuuma jonotella kaikkialle.

Pimun ikäsillekkin sieltä löytyy varmasti tekemistä ja ihmeteltävää, mutta J:n lemppareita on edelleenkin Formulat millä pääsi ajeleen. Golf autot oli myös kivoja ja polkuveneet.


Kaikenkaikkiaan siellä oltiin n.10.30-17. Aika meni nopeesti, paitsi aktiviteeteihin jonottamiset ;)

Siellä on myös varsin kiva leikkipaikka kaikenikäsille, mistä löytyy vaikka mitä laivoista kiipeilytelineisiin.
Käymisen arvonen paikka ehdottomasti, vaikka liputkin jo 3 henkiseltä perheeltä tais maksaa 63 euroa vai olikohan hieman enemmänkin.

Sitten on meidän peheen maksulliset kesäriehat käyty, ilmasissa/muutaman euron maksavissa paikoissa tulee varmasti vielä käytyä kun miehelläkin vielä lomaa jäljellä reilu pari viikkoa :)

4 kommenttia:

  1. Kiva lukea Puuhamaa-kuulumisia! Meillä on mummila siinä melkein vieressä, joten ehkä jo ensi kesänä mekin mennään. :) Vielä tänä kesänä ajattelin, etten raaski maksaa noin paljoa, kun Ellulle ei vielä olisi kauheasti tekemistä - eri asia tietty, jos mukana olisi ollut isompikin sisarus.

    (Ihanaa muuten, että tämä oli nyt teidän ja isoveikan juttu! Niitäkin varmasti tarvitaan välillä, kummallekin lapselle) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alle 3 vuotiaathan pääsee ilmaseks, mutta onhan se vähän turha kahden aikuisen lippuja maksaa. Ens kesänä varmasti jo enempi tekemistä taaperoillekkin :)

      Juu kyllä, tekee kaikille hyvää kun saa välillä keskittyä vaan toiseen lapseen:)

      Poista
  2. Tuntuu että nuo lippujen hinnat vain nousee vuosi vuodelta enemmän. Kahden lapsen linnanmäki liput tulivat maksamaan 70€

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, ei oo kyllä halpaa lystiä kotimaan matkailukaan :/ varmaati joo nousee hinnat joka vuosi.

      Poista