tiistai 8. heinäkuuta 2014

Vakkari leikkipuistot

Meillä on kolme vakio leikkipuistoo missä käydään useimmin. Yks on ehdottomasti yli muiden, ei välttämättä "laitteidensa" mutta sijaintinsa ja kävijämäärän puolesta mun suosikki.

Tää paikka vetää varmasti kesällä enempi kävijöitä kun talvella. Isoin leikkipuisto ja tekemistä monen ikäselle. Ranta on samassa, ja toisella puolella tota linnotusta on vielä lapsille tehty uima "lätäkkö" sekä suurempi ranta kioskeineen ja pukuhuoneineen. Oikeen puolimmaisessa kuvassa näkyy myös hana, mihin tulee järvestä vettä kun painaa päälle. Super kiva isompien leikeissä jotka osaa jo varoo vaatteitaan, ei niin kiva Pimun ikäsen kanssa :D
Yksin lasten kanssa en tykkää tuolla niinkään käydä, juurikin suuren pinta-alan sekä järven takia. Meiän lapset harvoin haluaa olla juuri samassa paikassa, joten tuolla on vaikee pitää molempia silmällä ja vesi vähän jänskättää vaikka J tietääkin ettei yksin saa mennä.

Täällä sitten on mun mielestä kivoin liukumäki ja kiipeilyteline systeemi. Avoin iso paikka, aika paljon tyhjää tilaa juosta ja temmeltää. Melko usein sillon kun me käydäänn tuolla, porukkaa ei ihan hirveesti oo.

Suosikki paikka on tää. Vieressä heti menee tie, mutta tää on hyvin "kuopassa" jotta tielle ei pääse juokseen. Kiva nurmikkoalue mihin voi mennä piknikille tai lapset muuten vana juoksennella. Vas. alakuvassa näkyy kivi ja muutama puu, se on lasten suosikki majapaikka.
Täällä on kerran viikossa kesäaikaan perhekahvilan tapaaminen, porukkaa on aika paljon silon kunhan kelit on kohdillaan.

6 kommenttia:

  1. Tää ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta halusin vain sanoa että sinulla on mielenkiintoinen ja mukava blogi. :)
    Olen nyt kahlannut ja lueskellut noita vanhempiakin tekstejä läpi ja moneen olisi mielipidettä ja kommentoitavaa. Tykkään tällaisista arkisista selkeästi kirjoitetuista blogeista. Tästä taisi tulla yksi suosikeistani. <3
    Aurinkoista viikon jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kovasti! Tuli niin hyvä mieli kommentistasi <3

      Poista
    2. Se on minusta hyvän blogistin merkki, kun kirjoittaa tekstiä johon lukijalla tulee tunne jättää kommentti. :)
      Kaikki blogit eivät herätä mitään aihetta kommentointiin ja tällöin ei muodostu kanssakäymistä blogistin kanssa.

      Poista
  2. Yhdyn edelliseen, kiva blogi sulla! :) millä ohjelmalla muutes olet muokannut nuo kuvat? Mullakin on blogi: http://arjenmiljonaari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Picasalla muokkaan, se on googlen ilmaisohjelma. Käynkin kurkkimassa sun blogia :)

      Poista