tiistai 9. kesäkuuta 2015

Live Aid sekä Korkeasaari

Viikonloppuna tuli vierailtua Helsingissä kahteen otteeseen.

Lauantaina oltiin ystävän kanssa Lastensairaala konsertissa. Startattiin kotoo jo hyvissä ajoin, ehittiin käydä rauhassa syömässä ja kiertämässä muutama kauppa Forumissa.

Meillä oli istumapaikat, vaikka ei ihan toisessa päässä stadikkaa oltukkaan lavaan verrattuna, niin onhan se näkyvyys tosi huono. Näki että ihmisi heiluu lavalla, muttei niitä kyllä ilman screenejä ois tunnistanu. En saanu konsertista yhtä paljon irti, kun mitä bändien keikalla. Mutta toisaalta, eipä niitä voi oikein keskenään verratakkaan.

Omaksi ihmeekseni, pakko tunnustaa että illan parhaat setit veti mun mielestä Jari Sillanpää ja Robin ;'D  tai niissä  nousi vähän enempi fiilis.

Konsertti oli enemmän rakentunu sen ympärille, että se tuli telkakrista (mainoskatkot yms.) kun mitä ajattelin että se olis ollu.


Oliko kukaan muu tuolla?

Sunnuntaina lähettiin sitten aamupäivästä uudestaan Helsinkiä kohti. Mentiin kaveriperheen kanssa Korkeasaareen, odotukset oli korkeella eläinten suhteen, kun ei oo vielä kuumia kelejä.

No, odotukset saikin olla korkeella. Ei näkyny sen enempää kun kuumanakaan päivänä. Leijonat sentään nähtiin kunnolla :) Tyhjiä häkkejä näky vaikka kuinka. Jos vertaa Viron eläintarhaa ja korkeasaarta, niin viro vie kyllä voiton kuus nolla.



Sunnuntaina sitten alko Pimulle vesirokkokin ja siitä nyt kärsitään :/

6 kommenttia:

  1. Mä kattelin konsertin kotisohvalta. :) Sillanpää veti kyllä hyvin!
    Pikaisia paranemisia Pimulle ja toivotaan ettei paljon kutise.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt alkaa jo Pimu olla terve, tai onkin mutta sitten onkin j:n vuoro...

      Poista
  2. Konserttia katselin minäkin kotona, telkkarista näyttä stadikka yllättävän tyhjältä :(
    Pari viimeistä kertaa myös meille Korkeasaari on tuottanut pettymyksen, se on tosi harmi kun varsinkin lapset odottaa näkevänsä kaikki eläimet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tyhjempi mitä itsekkään oletin että olis ollu!

      No niin on, itellekkin ois mukavampaa kattella eläimiä kun tyhjiä häkkejä :D

      Poista
  3. Korkeasaari näyttää aina kovin tyhjältä. Olen todennut saman.
    Me mennään kesällä Kiteen eläinpuistoon. Siellä näkee eläimiäkin. Itse tykkään, kun on metsän siimeksessä luonnollisessa ympäristössä tuo Kiteen paikka. Pari kertaa aiemminkin olen käynyt siellä siis. :)

    VastaaPoista