lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappuna merillä.

Me lähdettiin kahen kaveriperheen kanssa seilailemaan aalloille torstaina. Vappu siis meni laivaillessa.

Oltiin Vikingin Gracella, en oo ikin ollu sillä ja halusin ehdottomasti nähä laivan. Hieno se oli ja hytit paljon viihtysämmät. Tietenkin suuren osan tekee jo sekin, ettei hyteissä haise pinttynyt tupakan käry ja oksennus ;) Sekä sitten se että materiaalit on nykypäiväsempiä.
Muuten lapsiperheen näkökulmasta, laiva ei ollu kovin suuri menestys. Leikkihuoneita löyty 2 kpl sekä teineille oma paikka. Toinen leikkihuone oli lähinnä pelihuone isommille lapsille. Pienille löyty pallomeri ja muita leluja omasta tilastaan, mutta tosi pieni oli kyllä leikkihuone kun vertas vanhempien laivojen leikkitiloihin.

Kameraa en tälle reissulle jaksanu ottaa mukaan, joten kuvat puhelinkuvia.


Meillä oli perhehytti, toisella puolella siis normaali hytti sänkyineen ja toisella puolella sitten parisängyllä oleva hytti.

Illalla mentiin nukkumaan vasta 22.30, Pimu hoksas sängyn päädyssä olevan yövalon katkasijan ja oli hirmu hauskaa räpsiä siitä valoja pois ja päälle. Sinne ne molemmat kuitenkin jossain vaiheessa simahti, valitettavasti myöhäsempi nukkuma aika ei kyllä aamua juurikaan pidemmäks venyttäny...
Oli muuten niin nihkeitä infossa, että Pimulle ei saanut matkasänkyä sieltä. :/ No juu pakkohan niissä on jotkut rajat olla, mutta kyllä se vielä hyvin sellaseen mahtuu ja nukkuukin aina mummulla ja papalla.

Seuraava päivä menikin sitten leikkihuoneessa, omassa hytissä, ruokaillessa ja kaupassa pyöriesssä. Ruoka oli hyvää, se vähä mitä söin. Ensimmäistä kertaa ikinä, mulla tuli huono-olo kun laiva vähän keinu. En joutunu lähteen ruokailusta pois, mutta en pystyny syömään kun puolet ruuastani. Santsikierrokset jäi :/ Lapsetkaan ei kumpikaan kovin hyvin ruokaa vetäny, onneks oli ilmanen niitten osalta.


Suomen pelin kattelua hytissä ;)
Conssit oli tarjouksessa, joten sellasethan tietysti lähti mukaan :)

Rankkaa on pelkkä laivareissukin, kotona oltiin kymmenen aikaan illalla ja kaaduin kyllä itekkin heti sänkyyn.



10 kommenttia:

  1. Kiva vappu ollut teillä. :)
    Voin kuvitella kuinka meilläkin Aino olis varmasti räpsytellyt sitä katkaisinta. :D

    Ihanaa kun nähdään huomenna.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, joo se oli super kiva juttu sitä räpsiä :D

      Ihana oli nähdä <3

      Poista
  2. Teillä ollutkin sitten vähän erilainen vappu.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kerrankin jotain uutta vapuks :) Kiitos ja samoin, vaikka nyt jo viikonloppu vetelee viimesiään.

      Poista
  3. Oi, risteily! Miekin haluun! Miksi Pimu ei saanut matkasänkyä, iän takiako? Saiko sitten jonkin lisälaidan sänkyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siinä on ikärajana 1v, mites multa se jäikin tohon kirjottamatta :D Lisälaidan sai onneks ja Pimu pysykin koko yön sängyssä, mä pelkäsin kun kieppuu niin kovasti että tippuu jalkopäästä pois mutta ei onneks.

      Poista
  4. teidän vappu kuulostaa mukavalta :)

    Minkä takia Pimu ei saanut siellä matkasänkyä? ;o

    VastaaPoista
  5. Me oltiin Viking linellä helsingistä - tukholmaan silloin kun kuopus oli alle 1 vee ja saimme tuon matka sängyn. Laivan matkasänky oli ainakin tuossa viking linen laivassa (nimeä en muista...) selkeästi pienempi kuin tavallinen matkasänky. Meidän neiti oli n. 10 kuukautta reissussa ja alko olla aika iso siihen sänkyyn. Sängyssä oli vielä muistaakseni 10 kg rajakin? Jos en ihan väärin muista. Mut pointtina kuitenkin ettei tuo laivan matkasänky ole verrattavissa tavalliseen matkasänkyyn ja siksi tuo raja. Laivan matkasänky ilmeisesti mahtuu myös niihin hytteihin jossa neljä sänkyä, kaksi alasänkyä ja kaksi yläsänkyä, jossa aika kapea käytävä, kun kaikki sängyt auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, me ollaan vaan siljalla oltu aiemmin ja siellä ollaan saatu yli 2 v:lle J:lle aina matkassänky (ei toki enää nyt 5 vuotiaana :D) ja hyvin on mahtunu, vaikka sielläkin nettisivuilla lukee että alle 1v ja tosiaan joo toi 10kg.

      No mutta joka tapauksessa onneks sai niitä laitoja :)

      Poista