maanantai 11. toukokuuta 2015

Terassin pika katsaus

Ehdin nappaan terassilta pari kuvaa, kunnes kamerasta loppu akku. En jaksa odotella sen enempiä, jotan postaus tulee nyt niillä muutamalla kuvalla mitä sain.

Pitkästä aikaa oon innostunu terassin laittamiseen (viime kesänä istutin pari jotain kukkaa takapihalle mutta en pahemmin tehny mitään...) ja suunnitelmia on vaikka minkälaisia.

Tosiaankin hommasin vähän aika sitten kuormalavoja, joita sitten maalattiin ja pienittiin ja niistä synty penkit sekä pöytä.


Penkkien päältä puuttuu vielä päälliset ja tyynyt. Fb kirppiksellä oon huudell vaahtomuovipatjoja jos jollain ois ylimääräsiä ja sit päällystän ne jollain kivalla kankaalla.
Lattialle olis tarkotus hommata "laudotus", toi betonilattia on niin mälsä.





Ikeasta ostin äitilleni äitinpäivä lahjaks tomaattitaimen sekä chilitaimen (onko sekin taimi??) ne oli jo ihanan herkullisen näkösiä, täytyy ehdottomasti itellekkin hakee sellasia kesäks. Haluun oikein vehreen kesäterassin :)

8 kommenttia:

  1. (Juu, on ne chilitaimia! :) )

    Terassista tulee varmasti tosi kiva! Toivottavasti saat patjat jostain, kyllähän ihmisillä niitä turhanpanttina on. Toriinkin kannattaa laittaa ilmoitus, lupaa vaikka kahvipaketti vaihdokiksi niin johan tulee tarjontaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on patjatarjouksia tullut, jee :) Vielä kun saan aikaseks hakee ne ja väsätä niihin päälliset, haha ;D

      Poista
  2. Hyvältä näyttää jo nyt. Tykkään tosi paljon noista lava sohvista ja pöydästä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuli kyllä kovin eri näkönen kun vanhat rumat kalusteet vei pois. :)

      Poista
  3. Kuulumisia kurkkimassa, luinkin samalla useamman postauksen. :) Ihania kuvia!

    VastaaPoista