sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Rakkaus

Jokainen ihminen tarvii ja haluaa sitä jonkinlaisessa modossa.

Joku haluaa suurperheen, jakaa rakkautta monelle ihmiselle ja mukaan mahtuu vielä lemmikkikin. Joku ei halua muutakun elämänkumppanin, ilman lapsia.
Joku toinen ei halua kumppania, mutta haluaa jälkeläisen itselleen.
Joku ei halua kumppania, eikä lasta mutta haluaa lemmikkieläimen mitä rakastaa.

Kun lähdetään vauvaiästä ja lapsuudesta, jokaisella lapsella tulisi olla oikeus tuntee olevansa rakastettu. Itsetunnon ja oman elämän muokkaantumisen kannalta elintärkee juttu. Valitettavasti maailmassa on silti lapsia, jotka ei oo ikinä tuntenu tunnetta, että on jollekkin maailman tärkein. Tai että joku välittäis ees vähän.

Ihan yhtä tärkeetä rakastetuks tuleminen on aikuisille. Varmasti melkein jokainen kaipaa sitä tunnetta, mikäli joskus siltä ei tunnu. Tietää olevansa jollekkin tärkee, että joku oikeesti rakastaa.

Rakkautta on erilaista, ihmisestä ja ihmisten välisestä siteestä riippuen.
Musta on ihanaa tuntee omien lapsien ehdoton rakkaus. Tiedät olevas niille maailman tärkein. Vaikka välillä asunnossa raikaakin "sä oot maailman ilkein äiti".
Se rakkaus mitä omiin lapsiin tuntee, on maailman syvintä. Sellasta, mitä mikään teko tai asia ei voi koskaan katkasta. Se rakkaus voi alkaa sekunnissa (kaikilla ei ala heti synnytyksen jälkeen ja normaalia sekin) eikä siinä rakkaudessa tunneta alkuhuumaa, rakkaus säilyy koko elämän ajan. Valtava halu ja tarve suojella kaikelta pahalta ja miettiä oikeet päätökset.

Mitä rakkaus on muuten on? Mistä tietää rakastavansa jotain?

-Rakkaus on ihana tunne mahanpohjassa kun näät toisen
-Vaikka toinen kuinka ottaa päähän jonain päivänä, tiedät silti että et oo lähössä mihinkään.
-Tunne siitä, että et halua elää ilman toista
-Oma etu siirtyy taka-alalle. Jos on 50 euroa ylimäärästä rahaa, ostat sillä mieluumin jotain toiselle kun itelles.
-Turvallinen olo toisen seurassa.
-Voit olla oma itsesi.
-Ylpeus ja ilo toisen puolesta


Makaan kipeenä sängyn pohjalla ja mietin näinkin syvällisiä ajatuksia ;) Ihanaa sunnuntaita kaikille, halikaa rakkaimpianne :)

6 kommenttia: