torstai 16. huhtikuuta 2015

Pimu 2v

Tänään meidän pieni tytöntyllerö on kaksi vuotias. Neuvola on tänään vasta iltapäivällä, mutta kirjottelen postauksen nyt ilman tarkkoja mittoja. Tänään on koulusta etäpäivä, piti tehdä yhtä ryhmä työtä mutta yhdelle tulikin esteitä joten se siirty huomiseen, lapset on kuitenkin vietynä päiväkotiin.
Viime viikonlopun oltiin kaikki mahataudissa, niimpä nyt sitten jynssäsin kloritella joka paikan, että ei vaan tartu viikonloppuna Pimun synttäreillä enää kellekkään pöpöjä.

Arvioisin että Pimu on inasen yli 80cm ja paino vois olla jotain 11-12kg välillä. Vaatekoko on 80-86cm.


Vaikka kuvassa ei ponnaria näykkään, mutta vihdoinkin meidän neiti on innostunu ponnareista. Koitin jo pienempänä niihin totuttaa, mutta aina se repi ne irti. Nyt hakee välillä ite ponnaria ja tuo sen luokse hokien "ponnaia" ja pitää laittaa se hiuksiin :)

Pottailua reenaillaan, mutta eipä sinne pottaan oo kotona vielä kertaakaan saalista saatu. Päiväkodissa on muutamaan otteeseen pissannu pottaan.

Ruokailut menee vaihtelevasti, jännä juttu vaikka Pimu onkin vähän pyöreempää rakennetta oleva, niin kovinkaan hyvä syömään tämä neiti ei oo ikinä ollu. Juuri eilen mietiskelin, koskakohan on viimeks mahtanu syödä ruokalautasensa tyhjäks. Usein käy niin että oli sitten ruokaa kun ruokaa, se on max. viis lusikallista ja sitten riittää. Tai sanotaan että tällä hetkellä näin, kai tääkin joku vaihe sitten on,

Yöt menee pääsääntösesti hyvin, välillä taitaa nähä jotain pahoja unia ja niitä itkeskelee yöllä. Nukkumaan menee illalla klo 20 aikoihin ja aamusin herätän mun koulupäivinä vähän ennen kahdeksaa, samoihin aikoihin heräilee itekseen viikonloppuina. Päiväunet nukkuu kotona ollessa n. 12.30-15. Päiväkodissa lyhyemmät.

Veikka on erittäin tärkee, mutta myöskin sille Pimu kiukkuaa helposti. Tavaroista tulee välillä riitaa ja läpsimistä/tavaroiden heittelyä esiintyy tällä pippurisella neidillä.

Kaksi sanasia lauseita tulee jo hyvin ja sanoja tulee vaikka kuinka paljon. Vauvoja ja pehmoleluja hoitelee mielellään :)

Mä lähden kohta kauppaan ostaa valmiiks synttäritarvikkeet ja lahjaa ettiin. Kerrankin, ei oo mitään ideaa mikä se lahja vois olla. Potkupyörää ensin mietin, mutta netistä selailtuani, enpähän löytänyt noin lyhyelle vielä sopivaa pyörää :DD



8 kommenttia:

  1. Onnea Pimu!! Ja äiti! ♡ Ja onnea lahjanmetsästykseen - meilläkin iski neuvottomuus lahjan kanssa eikä sitten itse ostettu Ellulle mitään varsinaiseksi synttärilahjaksi, seuraavalla viikolla tyttö sitten saikin hiekkalaatikon joten ehkä sen voi lukea lahjaksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Mä ostin nyt vaan tylsästi muutamia leikkiruokia lisää, aattelin etten rupee nyt sit väkisin mitään keksiin Täytyy laittaa tilille rahaa, tai sitten ostaa joku juttu kun tulee vastaan että mikä se sitten olis.

      Kyllähän hiekkalaatiko käy vallan hyvin lahjasta :)

      Poista
  2. Hieno takatukka. Tuohon saakin hyvin ponnarin. :)
    Luetaanko teillä paljon? Osta joku kiva kirja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu takatukka on ottanu kasvikiriä :)

      Itseasiassa joo luetaan, mutta ollaan pyydetty muilta lahjaks kirjoja :)

      Poista