lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pimun juhlat

Aamu alko ensimmäisen kerran 05;10 kun kuulin Pimun kitisevän ja viskojan tutteja sängystään (joo, tutit vielä unilla, kesällä tarkotus ottaa pois...) Aattelin että ei voi olla totta, se ei voi herätä jo nyt. No onneks olikin vaan pyllynpesu hommia ja sen jälkeen takas nukkuun. Vähän vielä maha sekasin viikko sitten olleesta taudista :/

Ei me kyllä unista myöhään kuitenkaan nautittu vaan Pimu päätti seiskalta että on hyvä aika herätä. Jess. Makoiltiin sängyssä hetki ja sitten J sai hakee Pimulle lahjat.


Pimu on ollu muutenkin kovin kiukkunen ja niinkun  aiemmin kirjottelin, niin ruoka ei maistu. Ei sitäkään vähää mitä yleensä, senkin pistän mahataudin piikkiin, Tänään ei syöny lusikallistakaan ruokaa. Että niin. Päikkäreitten jälkeen alko vieraita tulla, Pimua varmaan vähän ahdistaa kotona suuri määrä ihmisiä ja osa kun on vieraampia (vaikkakin lähisuku vaan pyydetään) koska ikinä sillon Pimu ei oo ihan oma ittensä. Kulkee mun vanhempien ja mun veljen sylien väliä ja kitisee/rutisee/kiukkuaa paljon. Tänään sitten itku oli sitä luokkaa että oltiin jo varmoja jonkun olevan vialla, varattiin lääkäriaika. Mitään ei onneks kuitenkaan löytyny, muutakun mahataudin polttama iho mikä tietysti oltiin jo huomattukkin.

Pimu sai kivoja lahjoja ja niitä koitinkin kuvailla Pimun häärätessä ympärillä



Tarjolla oli täytekakku (mistä tuli todella huono kuva valitettavasti kun kollaasia tein) vaahtokarkki-vadelma kakku, dumle cookie:ita, keikauskakku, pullia, coctailpiirakoita ja lohipiirakkaa.




Älkää häiriintykö sukista, ne ei ollu noin itse juhlissa ;)

10 kommenttia:

  1. Vau mitä kakkuja, upeita!!

    Onnittelut vielä Pimulle ja toivottavasti tytön fiilikset ja ruokahalu paranisivat pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti :)

      Nyt on jo hieman parannusta näkyvillä, nakkikeitto maistu tänään lounaalla ihmeen hyvin :)

      Poista
  2. Onnea Pimulle!
    Ihanat herkut ja Pimun mekko on suloinen! :)

    Meillä kanssa vaikuttaa sairastumiset ensimmäiseksi ruokailuun :/ Sitte tulee kiukkua yhä vaa enemmän kun on nälkäki :( Jospa se ruoka alkaa taas ajan kuluessa maistumaan Pimulle ja mieli kohenisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :))

      Joo, eihän tietenkän kipeenä oo ruokahalua, mutta harmittaa kyllä ittee kun sitten on entistä kiukkusempi lapsi kun ei syö.

      Poista
  3. Paljon onnea Pimulle. On teillä ollut siellä ihania herkkuja tarjolla.

    VastaaPoista
  4. Oi että on syötävän söpö leninki tytöllä. <3 Nuo tarjoilut on kans mahtavat ja upeat kakut.
    Puppe kirjat on ihania. Ihan omia suosikkejani muksuna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei pitäny ostaa synttäreille mitään uutta vaatetta, mutta en vaan voinu jättää tota kauppaan kun se osu silmiin :D

      Poista