sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Niinkun muutkin vapaa päivät.

Niin, me ei vietetä pääsiäistä oikein mitenkään. Ei oo mitään pääsiäisperinteitä, ei syödä lammasta tai mitään muutakaan pääsiäiseen liityvää, muutakun suklaamunia. No, minä en syö niitäkään koska oon herkuttomalla huhtikuulla! Vielä olis aikaa saada vähän pömppö mahaa pois kesään mennessä, joten herkkulakko ja ryhmäliikunnat alotan taas ens viikolla. Koulun alkamisen jälkeen en oo oikein jumpilla käynykkään.

Neljän päivän vapaat tuntuu kyllä niin luksukselta, onneks on vielä huominen vapaata. Aamupäivisin oon käyny 1,5h lenkillä kaverin kanssa, eilen lähdettiin iltapäivällä tampereelle leikkipuistoon, että saatiin taas vaihtelua puistoiluun. Tänään iltapäivällä olis ruoka mun vanhemmilla, joten mennään sinne ja vedetään navat täyteen sapuskaa :)



Rauhassa nautittu aamupala aamusin :)




8 kommenttia:

  1. Voi kun oot sievä ♡
    Ei meilläkään vietetä pääsiäistä, mutta nautitaan tuosta yhteisestä ajasta ihan hurjan paljon.

    VastaaPoista
  2. Me ei syödä lammasta tai mämmiä, lähinnä niitä suklaamunia ja hedelmärakeita. :) Ruohot istutettiin ja viikko sitten virvottiin. Nää neljä vapaat tuli kyllä kivaan saumaan ja nyt ollaan lähinnä nautittu olosta ja eilen oltiin muuttoapuna. :)
    Tsemppiä herkuttomaan huhtikuuhun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt se on kyllä vähän mahataudin takia mennä plörinöks, nimim. äskön juuri mehujätskin vetänyt ;D

      Poista
  3. Minäkin herkuttelen surutta nyt pääsiäisenä. Karkin vähennys jatkukoon arkena. Omaa pääsiäisherkkuani ovat Pupu neidin hedelmärakeet. <3 En syö suklaamunia tahi mämmiä,yök!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en mämmiä syö, suklaamunia sillon tällön mutta ei kuulu oman herkkulistan ykköseks :)

      Poista
  4. Pakko vielä kompata Outia oot kaunis. :)

    VastaaPoista