keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ruoka ärsytys ja kesävaatteita.

Mua ärsytti tänään ihan suunnattoman paljon tuo toista sukupuolta edustava aikuinen tässä taloudessa.
Olin aamulla lapsien kanssa kesävaatteita shoppailemassa, kotiin tultiin himppusen yli ruoka-aikaan joten tarkotus oli lämmittää lapsille eilen tehtyä perunamuussia sekä mureketta. Ruuat kun yleensä riittää meillä kaks päivää.
No tadaa, avaan kattilan ja se näyttää tältä:


Mä ihan kihisin raivosta. Ensinnäkin, miks kattila on näin tyhjänä laitettu jääkaappiin eikä oo kaapinu noita säälittäviä jämiä lautaselleen. MIKSI MIKSI MIKSI ei oo voinu keittää eilen esim. pastaa (mureketta oli enemmän vielä jäljellä) tai edes sanoo mulle että se perunamuussi on sitten loppu.
Kiukkunen viesti lähti miehelle töihin...


Ruuaks tuli sitten mitä kaapista löytyy- periaatteella tehtyä mutta hyvää mitä lie ruokaa onkaan :D Makaronia, kanaa, tomaattia, kesäkurpitsaa, fetajuustoo, sipulia sekä valkosipulia ja ruokakermaa.

Sitten niitä kesävaatteita. Lähinnä Pimulle, J:lle mahtuu vielä viime kesäset shortsit ja t-paidat mitä onkin aika paljon. Huppareita sillä ei sen sijaan ookkaan liikaa.
Viikonlopulle ja ens viikolle kun on luvattu hyvää ilmaa, tuli hinku päästä kesävaatteita katteleen ja pitäis niitä joka tapauksessa ostaa.
Nyt kun näitä ostosten esittely postauksia on tullu muutama, pakko kertoo että en mä oo aina näin shoppailu hullu. Tai voisin mä mielelläni olla shoppailu hullu mutta en oo niin varakas shoppailu hullu että mullla olis aina varaa ravata viikottain vaatekaupoilla.

Lindexiltä, oikeen puolimmainen on mun mielestä niin hieno :)


Lindex ja H&M

H&M

Onko muilla jo kesävaatteita hankittuna? :)

8 kommenttia:

  1. Meillä käy kuule useinkin noin että mies jättää säälittävät rippeet johki vuoan pohjalle, ei niistä nyt syö enää edes pieni lintu! ARGH :D

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on miehen kanssa välillä ihan sama juttu! Että voi silloin kyllä ottaa päähän...

    Kivoja vaatteita olet löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin todella ottaa, varsinkin just sillain että huomaa vasta ruoka-aikana että jaahas eihän täällä ookkaan ruokaa..

      Poista
  3. Katsoin tuota ekaa kuvaa ja niiiiin tunnistin tuon tilanteen! Meillä ukko on jo onneksi kehittynyt asiassa, tehokkaan papatuksen myötä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa meilläkin saarna autto muistaan tilanteen seuraavalla kerralla :D

      Poista
  4. Ainiin, tosiaan se keaähän tulee ihan pian :)! Enpä oo vielä shopannut melkein yhtäkään kesävaatetta, mutta kait sitä vielä ehtii.. Monta juttua olis kyllä mielessä, kunhan ensin sais lottovoiton :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt onkin ollu jo ihania kesäpäiviä muutama (ainakin täällä) mutta hyvinhän sitä vielä kerkee kartuttaan kesävaate varastoo :)
      Lottovoitto kelpais tännekkin suuntaan hyvin ;)

      Poista