torstai 22. toukokuuta 2014

Kesäpäiviä.

Ensiks: Pimun 1v1kk päiväkin on vilistäny jo ohi ilman että oon edes hoksannu koko asiaa :D
Tänä päivänä....

-Liikkuminen tapahtuu kävellen. Kynnykset, portaat/askelmat, kuopat pihalla yms. menee konttaamalla. Käsikädessähän neiti ei suostu käveleen yhtään että häntä sais auttaa, vaan mieluummin konttaa vaikeet kohat.

-Leikkipuistoissa liukumäkiin johtavat rappuset on huippukiva juttu kiivetä. Ärsytystä aiheuttaa tyhmä äiti joka seuraa perässä. Rappusia ei sitten niin nätisti alas tultaiskaan vaan pää edellä on sopiva tyyli lapsen mielestä.

-Keinuminen on vieläkin super kivaa.

-Ulkoilu on helpottanu kävelyn oppimisen myötä hirveesti. Nyt Pimu jopa viihtyy pihalla, eikä tarvi viiden minuutin välein kuunnella turhautunutta kitinää.
Muutenkin päivät on muuttunu helpommaks kun kävely on lähteny sujuun.

-Lusikkaa ei oikein vieläkään hoksaa, syöminen muutenkin on kivaa vaihtelevalla menestyksellä. Nokkamukista (perus Emma merkkinen) juo ite, kunhan mukissa on tarpeeks nestettä että kallistus onnistuu.

Sunnuntaina ja maanantaina täällä oli aivan ihana ilma. Tässä välissä onkin sitten ollu pilvistä enemmän ja vähemmän eikä helteestä voi puhua, mutta ilman vkvaatteita on kuitenkin selvitty. Tänään olikin sitten taas ihanan lämmin. Tottakai kun linnottauduin terassille aurinkoo ottaan lasten nukkuessa, auriko meni pilveen vähänväliä. Muksut kun heräs niin onkin sit porottanu pilvettömältä taivaalta.

Paljon on ulkoiltu puistoissa ja takapihalla sitä kuntoon laittaen. Muutamia uusia kukkia istustettu, J:n mielestä oli super kivaa kun se sai valita pari kukkaa.










Aurinkoisia päiviä kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia. :)
    Meilläkään ei sais pitää kädestä oikeastaan yhtään ja keinumisesta nautitaan täälläkin. :)

    VastaaPoista