lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kurkkaus (vuokra)kotiin

Vihdoinkin sain otettua kuvia samalla kun oli siivouspäivä. Kuvien otto piti suorittaa huoneista yksikerrallaan, sitä mukaan kun oli saanu jonkun huoneen siivottua :D Nimittäin eipähän olis kauaa kestäny, kun tavarat on taas hujanhajan parin tuholaisen toimesta.

Nykyinen asunto siis tosiaan vuokra-asunto. Lattiamatot mitä vihaan ja muutenkin vähän oli kolkkoo muuttaa vuokra-asuntoon, sen jälkeen kun oli ensin asunu kodissa minkä oli rempannu just sellaseks kun ite halus. Onneks sain tähän tapetti-ja maalirahaa, joten seinät koki täydellisen muodonmuutoksen. Ennen ne oli ah niin ihanat, kullan väriset. Ei iskeny muhun.


Alotetaan mun makkarista


Sälekaihtimet on menossa vaihtoon, kunhan saan aikaseks.




Sitten lastenhuone. Nimenomaan lastenhuone, sen järjestelyyn en jaksanu nyt hirveesti panostaa, koska 5 min ja se on taas sekasin.




Eteinen




Olkkari


Mun lempijuttuni <3 Kaapelikelasta tehty pöytä ja lasi teetetty päälle.


(Juuri tätä meinasin että kuvat otettava kun yks huone on saatu valmiiks, tässä huomaa että Pimu jo ehtiny raahaan eteiseen pesuun menevän lakanan......)




Viimesenä keittiö.

Kahvat vaihdoin kaappeihin ja tasot päällystin dc-fixillä.


12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Yllättävän valosa tästä tulikin kun seinät uusi, sillon vaikutti kauheen pimeeltä kun kävin ekan kerran kattomassa. :)

      Poista
  2. Todella kaunis asunto, ihanan valoisa, niin sisutukseltaan kuin pintamateriaaleiltaankin! Siulla on kyllä silmää sisustuksella, ihania tuo kaapelipöytä ja heinäseipäistä tehdyt jutut. :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis ja varsin tilavan näköinen koti sinulla. Valoisakin se näyttää olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tilaa on muuten ihan hyvin, tai tarpeeks, mutta kaappitilasta alkaa olla vähän puutetta :(

      Poista
  4. Kivaltahan teillä näyttää. Etenkin tuo sun makuusoppi. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanalta näyttää! Tosi kivat nuo valokuvataulut :) En ole ikinä tuollaisia nähnyt, niin kivan persoonalliset!! Raikasta ja kodikasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä näin joskus tollaset pienemmässä koossa jollain maalaismarkkinoilla ja sitten oli pakko saada itellekkin sellaset :)

      Poista
  6. Tosi kivan oloinen koti teillä! Ihanan vaaleaa! :)

    VastaaPoista