torstai 26. maaliskuuta 2015

Ihana takki

Tänään vietin aamupäivän ostoksilla ystävän kanssa, mitäänhän ei varsinaisesti pitänyt ostaa mutta miten sitten kävikään....

Stadiumilta lähti arki takiks mukaan yksi takki ja toinen takki+housut setti ulkoilupuvuks.


Sininen ei oo ikinä kuulunu mun lemppari väreihin, mutta tossa takissa vaan oli sitä jotain kun näin sen. Käy hyvin vaikka valkosen huivin ja valkoset conversejen kanssa :)

Kuva ei anna oikeutta värille, tää on oikeesti niin kirkas ja ihana karkki pinkki kun vaan olla voi <3 Everestin ulkovaate setti mulla on edellinenkin, mutta tää takki oli vähän eri mallinen. Tää 36 olis saanu olla hitusen pidempi mulle malliltaan, mutta 38 sitten taas oli jo niin hirvee pussi päällä ettei sitä voinu ottaa :(

P.s Stadiumilla on hyviä synttäritarjouksia, tämä takki+housut oli yhteensä vaan 50e.



New yorkerista lähti mukaan ihan perus arkipaitoja. Oon tykästyny nyt kaikkiin vähän väljempiin malleihin, ihanan rentoja pitää päällä :)

Lapset ei saanu tällä kertaa mitään, muutakun kohta haleja ja pusuja kun haen ne kotiin ;)

6 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä paitoja ja noi takitkin. Ihanan pinkki :)

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköisiä vaatteita ja kerrankin meni niin, että vain äidille kohdistui ostokset :) Itsellä ainakin tuppaa menemään niin, että harvoin tulee itselle ostettua, vaikka olisi ollut tarkoitus. Sitten lapsille tarttuu yhtä jos toista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta, niin käy yleensä mullekkin :D vaikka lapset ei välttämättä ois ees mitään tarvinnutkaan niin on tullu jotain ostettua ;)

      Poista
  3. Tosi kiva tuo ensimmäisen kuvan takki. :)
    Ja kaikki muutkin vaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi kun saiskin pikku hiljaa päivitettyä vaatekaapin sisältöö arkipaitojen osalta...

      Poista