lauantai 24. tammikuuta 2015

Viikonloppua (ja postaus toiveita)

Tuntuu että tää blogi on jääny niin varjoon nyt kaiken koulu ja päiväkoti hässäkän keskellä. Ei oo oikein ideoitakaan mistä kirjotella, kun ei viitti kokoajan kirjottaa jotain kouluun liittyvää, eikä meiän arkipäivissä hirveesti kerrotavaa oo.

Jos jollain on jotain postaus toiveita, niin pistäkääpä tuleen :)
Mä oon ite kyllä aina huono keksiin niitä toiveita muille, kun muilla on välillä sellasia postauksia ollu missä on toiveita kysytty.

Mulla oli tää viikko koulussa kevyttä, maanantai koulua ja keskiviikko oli vapaaehtonen matikan päivä (tai 8.30-11.30) johon riensin kiireenvilkkaa, sillä tällä matikka päällä tulevat lääkelaskut ahistaa hurjasti.
No mut joka tapauksessa, mun viikonlopu siis alko jo oikeestaan torstaista. Ei olla mitään kummempia puuhailtu, perus ulkoilu-ruuan laitto-päikkärit meininkiä vaan ollu.

Eilen pidettiin J:n kanssa kaksin herkkuilta sen jälkeen kun Pimu meni nukkuun ja katottiin hetki jotain lastenelokuvaa netflixistä. Ihana miten pienestä lapsi onkaan tosi ilonen, sille on niin iso juttu että herkutellaan yhessä ja katotaan yhessä elokuvaa. Tälläkin hetkellä kun Pimu on päikkäreillä, J kattoo lastenelokuvaa ja mä kirjotan vieressä tätä, mutta onhan se eri asia kun aikuinenkin seuraa elokuvaa eikä tee mitään muuta.

Tänään aamupäivällä käytiin kaveriperheen luona, testaamassa isin uutta ylpeyttä = mönkkäriä. Pimu pelkää kovia ääniä joten se ei oikein mönkkäristä välittäny (niinkun ei tämä äitikään) mutta J oli tietty ihan intona, hienosti päästeli lasten mönkkärillä pellolla :)

Illalla mulla oli kahen kaverin "viiskymppis" synttärit (eli 25v + 25v) ja kai sitä pitäis alkaa kohta itteensä vähän laittamaan niitä varten.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Teidän arjesta olisi kiva lueskella. Sellaisia perhe/parisuhdejuttuja :) Lastenvaatteet tietty kiinnostaa myös :)

    VastaaPoista
  2. Mellä pojilla oma minimönkkäri ja pienempi (1v.4kk) haluais kokoajan istua kyydissä ja ajella isin kanssa :D

    VastaaPoista