maanantai 9. kesäkuuta 2014

mitä kuuluu?

Pikanen kuulumis postaus tähän väliin. Näin kesäsin tulee vähemmän aikaa vietettyä tietokoneella, blogia oon kirjotellu ja lueskellu muitten kirjotuksia yleensä kun lapset on päikkäreillä. Nyt jos on hyvä ilma nautin takapihalla auringosta päikkäriajan. Kaikenlisäks meiän läppäri meni rikki, onneks olis toinen varalta kaapissa.

J on mun isän kanssa mökillä ja Pimu syö makaronilaatikkoo, oma ruokani kylmenee vieressä kun koitan saada tän nopeesti näpyteltyä.

N on ollu paljon ylitöissä ja kuukauden ylityö putki lakkas viime viikolla, ihanaa kun pääsi taas ite jumpille. Bodycombat on edelleen suosikki ja Pump it Up! tulee hyvänä kakkosena.

Toissa lauantaina oli mun kaverin polttarit.
Yllätettiin se aamulla kotoo, lähettiin limusiinilla eteenpäin. Hotellihuone oli varattuna päiväks, se tulikin tarpeeseen koska sää ei meitä helliny. Vettä sato.
Käytiin Burleski tanssi tunnilla (kyllä vaan sai siinäkin hien pintaan) morsiammella oli erilaisia tehtäviä, tehtiin piknik hotellihuoneeseen kun pihalle ei voinu, käytiin syömässä ja juomassa tietenkin hyvin :) Morsian myi ruusuja ja niillä se rahottikin kaikki omat juomiset ja syömiset, saatiin muutkin vielä muutama juoma niillä rahoilla.

Kuvan laatu vähän kärsii kun leikkasin kuvaa, muuta kuvaa en itestäni löytänykkään minkä olis saanu hyvin leikattua.

Kesäsuunnitelmia mulla olis vaikka muille jakaa. Tallinnaan olis kiva päästä, jonkun kaverin kanssa. Lapsien kanssa perus Puuhamaa, Muumimaailma, Korkeasaari, Lintsi/Särkkä. Voi olla että kaikkeen ei kuitenkaan pysty, helposti menee yli satanen reippaastikkin rahaa per reissu. Ei oo halapaa kotimaassakaan matkaaminen.

Pimulle on noussu kauheet patit hyttysenpistoista. Otsa oikein turvonnu toisella. Tänään saatiin siihen allergialääkettä, katsotaan auttaisko se vähän.

Olis mulla viä  muutakin ollu, mutta Pimu sai syötyä ja kiljuu jo vaativasti vieressä. Päikkäriaikaan keskityn puhelimella lukeen muitten blogit, kivaa kesää kaikille :) puspus.

2 kommenttia:

  1. Kiva kulla siusta ja teistä! :) Jos pääsette Puuhamaahan niin siitä sitten oikein megapostaus, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) joo mä rustailen siitä sitten, melko varmasti siellä käydään :)

      Poista