lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kesäreissu

Ensimmäinen kesäreissu tehtiin tänään, tosin tää ei niin kesäreissu ollu kun johonkin muuhun paikkaan meneminen tulee oleen.

Mentiin Tamperelle Pikku kakkosen puistoon. Mulla oli sovittuna sinne treffit yhden toisen äidin kanssa, kuka on tullut tutuksi Pimun vauvaryhmästä.
Puistossa oli paljon porukkaa ja iso puisto kun on, niin oli siinä oudokseltaan vähän vaikeeta pysyä kärryillä missä kumpikin lapsi menee, tai lähinnä J. Pimua nyt ei voi silmistään vielä yhtään päästää. Luonnollisestikkaan lapsia ei olis sama paikka kiinnostanu yhtä aikaa, vaan toinen halus toiseen suuntaan ja toinen toiseen.

Täällä puistot ei oo yhtä isoja kun tämä kyseinen puisto. Puistoissa ei oo mitään leluja valmiina, eikä puistossa oo yleensä yli 20 ihmistä lapsineen kerralla. Aidattuja puistoja täällä ei oo muutakun päiväkotien pihat, mitä hyödynnetäänkin tehokkaasti viikonloppusin jotta saadaan vaihtelua puistoiluun.
Tykkään kyllä täällä olevista puistoista, mutta onhan tollanen mega iso (meidän mittakaavassa) oleva puisto tosi kivaa vaihtelua varsinkin J:lle.





Puistosta löytyy varmasti tekemistä monen ikäsille lapsille. Toisessa päässä on erilaisia kiipeily köynnös juttuja ja niitä on paljon! Löytyy hälytysajoneuvoja mihin voi kiipeillä, laivaa, junaa, kiipeilytelineitä isoille ja pienille, keinuja, hiekkaleikkeihin alue yms.

Minkälaisia leikkipuistoja teiän lähettyviltä löytyy?

6 kommenttia:

  1. Toi Pikku kakkosen puisto on kyllä todella iso ja ihana. Ei ollakkaan käyty siellä nyt pitkään aikaan. Pitääkin katsoa jos sinne tänä kesänä eksyisi vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käytiin viime vai toissavuonna, mutta nyt se olikin remontoitu sillä aikaa ja oli ihan uus puisto meille :)

      Poista
  2. Tuo näyttää niiiiin kivalta! Ehdoton kohde, jos joskus päästään koko perhe Tampereelle asti. :)

    Meilläpäin puistoja on aika hyvin, mutta eipä täälläkään ole leluja valmiina, ja moni puiston on rahapulassa jätetty "oman onnensa nojaan" - ovat siis käyttökunnossa vielä, mutta laitteita ei huolleta eikä levähtäneiden pensaiden oksia leikata. Vähän sääli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kyllä käydä jos Tampereella on koko perhen voimin :)

      Mä joskus J:n ollessa pienempi, jätin meiän vakkaripuistoon osan hiekkaleluista kun niitä oli niin paljon. Eipä ne kauaa siellä sittne ollu :/ Joko joku otti mukaansa tai sitten teinit hajotti v.loppuna.
      Nytkin meiän vakkari puistosta on luultavammin teinit hajottanu sellaset eläin kiikkujen (mitä ne nimeltään onkaan) ne istuimet rikki :/

      Poista
  3. Sulle olis haaste mun blogissa. :)

    VastaaPoista