torstai 7. marraskuuta 2013

äiti (nokkamuki) vs pimu (tuttipullo)

Mä joku aika sitten päätin että nyt saa tuttipullot kyytiä. Valitettavasti tää muutos ei hoitunukkaan  yhtä helposti kun isoveljellä aikoinaa.
Nykyään Pimu on kelpuuttanu aventin nokkamukin, mutta yhtään ylimäärästä tai edes tarpeeks maitoo hän ei siitä kyllä juo. Puurot teen maitoon jotta sitä tulis ees jonkin verran, illalla meillä on vielä puuron jälkeen tuttipullo käytössä, sillon pimu juo yleensä n.160ml maitoo.
Näistä toi mamin nokkis ei kelpaa ollenkaan, paitsi ilman venttiiliä että hörpytän maitoo. Kauhee sotku vaan tulee. Takarivissä vasemmalla oleva Nuk nokkis kelpaa ja siitä jois hyvin maitoo, mutta sen nokka on yhtä pehmee kun tuttipullon niin en tiedä miten se sitten hampaitten kannalta eroo tuttipullosta? parin viikon päästä pimun hammastarkastus (ilman hampaita) joten otan ton mukaan ja kysäsen onko parempi vaan pysyä tossa aventissa.

Tällä viikolla tehtiin isänpäivä askarteluita, taikataikinaan painettiin molempien lasten jalanjäljet. isoveli sai myös sen jälkeen muovailla jäljelle jääneestä taikinasta ja mikä sotku siitä tulikaan.....

Isänpäivä menee meillä kotona löhöillessä ja sit käydään mun vanhemmilla syömässä... Olis jo viikonloppu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti