tiistai 26. marraskuuta 2013

NAM!

Tiistait on meillä kotipäiviä vailla mitään "harrastusta" aamupäivästä.
Varsinki nyt kun on pakkasta, koen ulkoilun tylsäks ja vähän haastavaks pikku neidin sekä isoveljen kanssa.

Niimpä me suunnattiin aamulla kauppaan hakeen super helpon After eight juustokakun aineet.

Kakkuun tarvii:

POHJA:
150g Digestive keskejä
75g voita

200g After Eight suklaata
200g Philadelpia maustamaton  tuorejuustoo
3dl Kuohukermaa.

-Murskaa keksit ja sulata voi, yhdistä ja painele leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Ite laitoin pohjan jääkaappiin sen jälkeen.
-Sulata suklaat ja sekoita tuorejuuston kanssa.
-Vaahdota kuohukerma ja lisää tuorejuusto/suklaa sekoitukseen. Kaada pohjan päälle ja laita jääkaappiin.

HELPPOO eikä voi epäonnistua :)


Mun mielestä tota oli tosi vaikee saada tasotettua tasaseks, senpä takia jos tekisin synttäreille tota niin suklaamurskaa/jotain muuta laittasin reilusti tohon päälle.

Ruuaks tehtiin sitten kanakastiketta thaikku mausteella ja nuudeleita. J tykkäs hirveesti ja kertokin että on parasta ruokaa mitä on ikinä syöny ;)


2 kommenttia:

  1. Mukava kotipäivä teillä! Vaikuttaa maistuvalta ja tosiaan aika helpolta kakulta. Täytyypä kokeilla, jos sen tekeminen onnistuisi myös tällaiselta tumpeloleipojalta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistuvaa oli, mutta tosi makeeta kylläkin ettei kauheesti voi kerralla syödä :)

      Poista